Hallvert er flau over Stjernen-supporterne

– Klubben prøver også alt de kan for å fylle hallen. Og takken de får, er hundrevis av tomme seter i hallen! skriver hallvert Iselin Mari Angell. Arkivfoto: Harry Johansson

– Klubben prøver også alt de kan for å fylle hallen. Og takken de får, er hundrevis av tomme seter i hallen! skriver hallvert Iselin Mari Angell. Arkivfoto: Harry Johansson

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Hva har skjedd med supporterne i Fredrikstad, innleder Iselin Mari Angell sin oppfordring om å støtte Stjernen nå når lager trenger det som mest.

DEL

Leserbrev

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er flau!  Hva har skjedd med supporterne i Fredrikstad!? Det er  NÅ de bør stille opp og støtte laget i sitt hjerte!

Man kan ikke ha gode sesonger hver gang! Klart man ønsker det skal være sånn, men slik er det ikke. Stjernen Hockey har hatt en sykt dårlig sesong! Men hva er skjedd med supporterne? Hva er det som gjør at dere ikke går i hallen?

Red Beavers gjør en knalljobb for å støtte laget og klubben så godt som overhodet mulig, på hjemmekampene og ved å fikse/delta på dugnader.

Hockey passer for alle aldre! Så hva er det som gjør at dere kvier dere for å møte opp og støtte gutta?

Klubben prøver også alt de kan for å fylle hallen. Og takken de får, er hundrevis av tomme seter i hallen! De har en flott kafeteria med både kald og varm mat, varm og kald drikke, varmt og komfortabelt rom å i sitte i i pausene. På VIP-loungen er det også godt og varmt å sitte under pausene. Hjemmesupporterne har ståplasser der man kan stå med fine supportere og synge/klappe sammen med.

Hockey passer for alle aldre! Så hva er det som gjør at dere kvier dere for å møte opp og støtte gutta? På kommende Søndag er det gratiskamp i hallen!

Mitt ønske er: Ta med kjæresten, en venn/venninne, barn, barnebarn, oldebarn, mamma, pappa, besteforeldre, oldeforeldre, kollega eller bekjent! Ta dem med på kampen og fyll hallen! La gutta få se at hallen ennå kan fylles opp, og lage liv! Jeg har god utsikt over hallen hver kamp, det er kjempetrist å se alle de tomme røde setene.

Come on! La oss få livsgnisten tilbake i Stjernehallen! La oss stå sammen og heie på guttane i rød/hvit!

Iselin Mari Angell

Vert

Stjernehallen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags