Lover å følge opp fremdriften for nytt kafébygg i Foten

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Hans Ek forteller at han allerede har bedt kommunalsjefen om statusrapport for nytt kafébygg som kan ventes i Foten sommeren 2018.

DEL

Leserbrev 

I leserbrev stiller Terje Larsen meg spørsmål vedrørende fremdrift i saken om nytt kafébygg i Foten og om det kan skaffes penger for å få en raskere ferdigstillelse av bygget. Jeg takker for et flott leserinnlegg og engasjement i saken.

Jeg kan forsikre om at pengene for prosjektet er på plass i budsjettet etter vedtak i bystyret den 16. juni i år. Det ble bevilget 13 millioner til nytt kafébygg med integrert vertskapsbolig. 13 millioner er et meget stort beløp, men det blir et flott og ikke minst moderne bygg som også lokalbefolkningen har fått anledning til å være med på å utforme. Av mange og ulike årsaker har det dessverre tatt sin tid med kommunal saksbehandling frem til det endelig vedtaket i bystyret.

Nå har selve byggeprosjektet startet. Det vil også ta sin tid slik at ferdigstillelse av bygget neppe vil skje før badesesongen 2018. Jeg minner om at prosjektet må følge lover og reglementer slik det er i offentlig forvaltning. Dette vil utvilsomt ta tid, men er selvsagt ufravikelig. Fra min side kan jeg forsikre om at jeg vil følge opp saken og har allerede bedt kommunalsjefen om en statusrapport.

Hans Ek

Leder Teknisk Utvalg, Leder og gruppelder Fredrikstad Senterparti

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags