Gå til sidens hovedinnhold

Gunnar Falck; Kom til oss!

Terese Troy Prebensen

Administrerende direktør MARKED, Fredrikstad Energi AS

Følg på: www.smartenergi.com

Artikkelen er over 4 år gammel

Terese Troy Prebensen, Fredrikstad Energi, svarer Gunnar Falck som mente den vanlige forbruker får dyrere strøm når noen tjener på solcellepanelene de har montert.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Gunnar Falck, jeg leser din bekymring for å måtte være den som betaler for at energiselskapene skal kjøpe tilbake overskuddsstrømmen fra solcelleprodusentene og jeg skjønner at det virker omvendt. Men ordningen er ikke ny, den har eksistert i flere år allerede, det nye er at flere energiselskaper nå ser muligheten for å tilby denne tjenesten.
Fredrikstad Energi-konsernets
datterselskap Smart Energi har tatt føringen på det grønne skiftet i Norge, men vi har slettes ikke glemt den kundegruppen du representerer heller – kunder som vil kjøpe strøm til konkurransedyktige priser. Du vil derfor få kjøpe strøm til innkjøpspris hos oss akkurat som før. Du er hjertelig velkommen, vår strømavtale SmartStrøm har vært billigst i byen hver eneste måned i 2016.

Ring meg, så fikser jeg en grønn og rimelig strømavtale til deg også! Om du blir med i #SmartNabolag også skal jeg gjøre mitt ytterste for at du sparer enda mer.

Kommentarer til denne saken