Det er med stor forundring vi leser om at en fagforeningsleder uttaler seg om vår arbeidsplass. På hvilket grunnlag kan du skrive disse uttalelsene og sammenligne vår arbeidsplass med andre steder som har flere konkurser bak seg?

Først vil vi gjerne oppklare et par ting og jeg håper at du setter deg bedre inn i saker du skriver om i fremtiden. Hvis det er Vidar Schei som i fremtiden skal representere oss, blir vi skremt. Er våre arbeidsplasser så lite verdt at du kan skrive slikt.

Her har du et par fakta, Schei, og ta dette til deg før du uttaler deg i media om ting du ikke har alle fakta om. Når innehaveren av vår arbeidsplass, som du omtaler som en cowboy, har gjort en helt fantastisk jobb med å rydde opp og spart Fredrikstad kommune for flere millioner kroner samt ha flere mennesker i jobb, så bør det være ditt fokus. I dag kan vi fortelle deg at verken OMG eller Ocean Club skylder noen ting i moms, skatt eller arbeidsgiveravgift.

Da innehaveren tok over disse stedene for flere år siden, var det flere millioner i gjeld som har blitt betalt til Fredrikstad kommune. Han valgte dette fremfor det å slå selskapene konkurs. Men det er kanskje ikke viktig, Schei?

Han har brukt tid på å rydde opp og alt er ordnet opp, så vidt vi vet, men du har kanskje andre opplysninger? Vi kan fortelle deg at vi alltid mottar lønn til tiden og at vi har det veldig bra på vår arbeidsplass. Vi blir oppriktig lei oss når du mener at vi skulle mistet jobben vår og møtt opp på NAV. Men det er kanskje slik du tenker Schei?

Vi kan ærlig talt ikke forstå hvordan du kan ha en slik posisjon når du mener at vår jobb ikke er noe verdt. Hvis du uttaler deg på generelt grunnlag, så blir det helt feil å henge ut vår arbeidsplass.

Sjekk kildene dine og kanskje ta kontakt med oss før du skriver slike løgner i avisen neste gang. Vi har det bra og vær så snill å ikke sette vår arbeidsplass mer i fare. Jobben din er å passe på jobbene våre, ikke la oss miste dem.