Skattebløff fra Arbeiderpartiet

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Sannheten er at vanlige folk med lave og middels inntekter ender med å betale mer i skatt, skriver Erlend Wiborg, Frp, om Arbeiderpartiets skattepolitikk.

DEL

Leserbrev 

Arbeiderpartiet fremstiller det som det kun er de såkalt rike som vil rammes av skatte- og avgiftsøkningene deres på 15 milliarder. Sannheten er en helt annen. Vi vet at 210.000 pensjonister vil få økt skatt med Jonas Gahr Støre som statsminister. Denne uken kunne også VG fortelle at over 36.000 uføretrygdede vil få en skatteøkning på over 5000 kroner. Dette er ikke de rike som Arbeiderpartiet gjerne vil snakke om at skal betale mer skatt. Sannheten er at vanlige folk med lave og middels inntekter ender med å betale mer i skatt, og økte avgifter tar heller ikke hensyn til inntekt.

Fremskrittspartiet har de siste fire årene senket skatter og avgifter med over 22 milliarder kroner. Nå går vi til valg på ytterligere skattekutt for vanlige folk. Vi vil fjerne eiendomsskatten, senke inntektsskatten ved å øke bunnfradraget og senke skattesatsen, samt senke bilavgiftene.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags