Ap - partiet for skatter og misunnelse

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Trond Sørlie: – Jeg hører at noen nå benytter ordet «rik» som et skjellsord. Dette kommer vel fra venstresiden som vanlig.

DEL

Leserbrev 

«Du må'kke komme her og komme her» sang en kjent artist en gang. Ja, dette stemmer forbausende godt på Ap. Du skal ikke tro at du er noe, fordi du tilfeldigvis har gjort det bedre her i verden enn naboen. Misunnelse satt i høysetet.

Ap er et parti som elsker å beskatte folk. Det siste nå er Støres uttalelse om at de kommer til å øke skatten neste år med 15 milliarder kroner! Det er greit å betale skatt innen rimelighetens grenser. Alle skjønner at den velferden vi har i Norge, må finansieres gjennom skatteseddelen.

Men hvorfor skal de som tilfeldig vis har såkalt formue betale skatt av den? Hvis du gjennom et langt liv har lagt deg opp noen kroner, som det allerede er betalt skatt av, og om du gjennom sparsommelighet kanskje har klart å få deg hytte, ja da er du plutselig kapitalist og skal beskattes deretter. Jeg forter meg til å si at Ap ikke er alene om denne skattleggingen, men de er etter min mening verst.

Men hva er veien med å være rik? Hvis man gjennom flid, initiativ og hardt arbeid klarer å tjene mer penger enn gjennomsnittet, ja da er det bare å ta av seg hatten. Men for mange faller dette tungt for brystet. Igjen lenge leve misunnelsen! Du skal jammen ikke være være bedre enn meg!

Apropos kapitalist: Jeg leser at Jonas Gahr Støre er skikkelig kapitalist med eiendommer i millionklassen. Han har visst nettopp tatt ut utbytte på noen millioner!

Helt greit for meg. Han har sikkert fortjent det, vår fremste representant for Ap. Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags