To punkter bør forbedres på fint veianlegg på Ørebekk

Enok Bekkevold påpeker krapp utkjøring og uoversiktlig gangfelt på den nye rundkjøringen.

Enok Bekkevold påpeker krapp utkjøring og uoversiktlig gangfelt på den nye rundkjøringen. Foto:

Av

Enok Bekkevold har klare utbedringsforslag. Videre er han kritisk feltene +2 og +3,5 tonn. – Det er jo ikke kø lenger, og denne bytting av felt fram og tilbake vil bare skape farlige situasjoner.

DEL

Leserbrev

Veianlegget på Ørebekk har blitt utrolig fint, fantastisk at vi har fått til dette i Fredrikstad. Men det er et par punkter som ikke er bra:

■ utkjøringen mot Sentrum fra rundkjøring på «toppen» ved Ørebekk er alt for krapp, her vil store biler og trailere få store problemer.

■ gangfeltet ved samme rundkjøring er veldig uoversiktlig for trafikanter som kommer fra Sentrum og skal til Gressvik, rekkverket gjør at personer som kommer fra Gressvik og skal over mot Pancoveien er delvis skjult fram til de dukker opp i veibanen.

I tillegg må både +2 og +3,5t skrinlegges for å få maks. utnyttelse av to felt begge veier. Det er jo ikke kø lenger, og denne
bytting av felt fram og tilbake vil bare skape farlige situasjoner. Ren Gressvik- og Mosse-fil ut av byen, ren Sentrum- og Kråkerøy-fil inn mot byen må være et krav.

Ved å fjerne +2 og +3,5 vil trafikken flyte enda bedre begge veier, og man unngår farlige situasjoner.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags