Sp og valgresultatet, innflytelse eller klovneri?

Bilde fra valgnatten som brevforfatter Bjørn Einar Tøgersen ikke liker å se: Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum sammen med Une Aina Bastholm, MDG, Audun Lysbakken «hendene i lomma-partiet» SV og Jonas Gahr Støre fra antikristpartiet Ap.

Bilde fra valgnatten som brevforfatter Bjørn Einar Tøgersen ikke liker å se: Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum sammen med Une Aina Bastholm, MDG, Audun Lysbakken «hendene i lomma-partiet» SV og Jonas Gahr Støre fra antikristpartiet Ap. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Bjørn Einar Tøgersen kritisterer Senterpartiet for å gå over til den røde blokken, og liker ikke at Kristelig Folkeparti lefler med den. – Sentrumspartiene ville hatt en helt annen posisjon dersom de sto samlet!  

DEL

Leserbrev 

Når sentrumspartiene i Norge sliter, er det fordi de mangler strategisk lederskap og tydelige mål med sin politikk!  Når vi ser Senterpartiet isolert sett er fornøyd, men misfornøyd med at de ikke kommer i regjering, så har de seg selv å takke.  Hadde de vært på den borgerlige side, så hadde det vært duket for en sentrum-høyre regjering med Frp på fløyen slik MDG og Rødt er på den andre siden.

Og hva har Senterpartiet til felles med nevene i lomma-partiet SV? Slagsvold Vedum bør ha andre mål en å være en humørspreder og riksklovn på Stortinget!  Han ser jo selv at bøndene har fått det bedre enn hva de selv fikk til i regjering! Senterpartiet bør bygge sin politikk mot sentrum, ikke Rødt, De grønne, Ap og SV, men det er de selv som velger!

KrF driver også og lefler med antikristpartiet Ap.  Avskaffe monarkiet, fjerne kontantstøtte! Hvordan stiller dette seg opp mot den verdidebatten KrF ønsker?

Hva har Senterpartiet til felles med nevene i lomma-partiet SV?

Dersom sentrum i norsk politikk skal lykkes, så er det viktig at de står samlet!  Spennende å se om de forstår det selv!  Tross alt, sentrumspartiene hadde samlet nesten 20 prosent og hadde hatt en helt annen posisjon dersom de hadde vært samlet!  Det forsto både Bondevik og Borten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags