Jeg koser meg over at mine innlegg treffer et sårt punkt hos noen, noe de absolutt er ment for. Er lei kjedelig tørrprat og utydelighet i dette landet. Nå hos disse to damene fra HEF som skal ta Havrevold i forsvar (sikkert i samme HEF-klan virker det som). Dere er noen skikkelig gode samaritaner!

Dere sier «At debatten om skolegudstjeneste dukker opp i mediene når det nærmer seg jul ser ut til å ha blitt en tradisjon..» For ikke å nevne den årlige konfirmasjons-debatten. Ja, det er jo dere som gnåler hvert bidige år om dette. Er jo ingen andre som skal lage så mye negativitet som HEF. Dere kan ikke fordra kristendommen, så slutt å snakke med to tunger om at dere aksepterer oss for det vet dere selv ikke er sant.

Problemet mine damer, er at dere er en minoritet i Norge på 90.000 av over fem millioner (i en organisasjon som har gått i underskudd to år på rad etter søk på nett. Ehm.) Ergo, dere har ikke så mye dere skulle sagt og sitter overhodet ikke på noen definisjonsmakt. Selv om Norge på et merkverdig vis har blitt et land der vi har et mindretallsdiktatur som skal belære oss hva vi skal mene og synes om ting, og snart sikkert tenke også.

Kritisk tenking hos dere? Ja, denne dogmen hos dere har jeg har lest om. For meg minner det heller om et selvbekreftende ekkokammer. Og en skjult form for Ad Hominem der dere egentlig mener at troende ikke tenker. Så da tenker ikke over 2,2 milliarder av verdens befolkning. Utrolig logikk!

Jeg er antiliberal, antigloballist og antisekulær og står for verdikonservatisme og nasjonalisme med stor stolthet.

For å gjøre det krystallklart for dere, så ytrer jeg meg akkurat som jeg vil. Jeg har ekstremt stor takhøyde for meninger, enten de er ekstreme eller helt ordinære. Dere har ingen autoritet over meg, whatsoever. Så dere kan bare legge av dere den skjulte trusselen mot meg som jeg merker dere prøver på med å slenge ut lover og paragrafer. Kjenner jeg blir mektig provosert over folk som briefer med lover for å skremme folk fra å fyre fra hofta. Dere får bare ringe politiet, jeg står klar! De prioriterer sikkert meg når de ikke klarer å oppklare voldtektssaker engang ...

Ifølge menneskerettighetene, som jeg har skjønt er deres «hellige skrift», så står det i Artikkel 19: Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser. Comprende?

Ingenting av det jeg har skrevet er hetsende, truende eller sjikanerende. Sikkert tøft for noen å møte kritikk. Men jeg skjønner at dere holder en veldig lav terskel på hva man tåler. For ifølge dere vet tydeligvis ikke folk sitt eget beste og må bli skjermet i frykt for at deres meninger blir imøtegått og rettmessig kritisert. Og da faller vel verden sammen i et samfunn der folk ikke tåler noen ting lenger. Et emokrati som en sa.

Må tilføye til disse kritikerne av meg i kommentarfeltet at de er tydeligvis veldig furtne over å møte sine egne argumenter i døra. De tror vel at de kan bare slenge ut av seg masse svada og faktafeil om kristendommen uten å møte motargumentasjon. Da tar de styggelig feil!

Dere snakker om Grunnloven. Den tuklet jo de stort sett håpløse på Stortinget med for noen år siden, men jeg anerkjenner ikke den grunnlovsendringen, så det er jeg likegyldig til. Norge er og forblir kun et kristent land og ingenting annet. Human Etisk Forbund ble startet i 1956 og kristendommen har eksistert siden det første århundret. Hvem skal vi tro mest på? Enkelt valg for meg.

Kristendommen har eksistert siden år 900 i Norge. Den er ene alene og grunnen til at vi er et fritt og vellykket demokrati i dag, eller var det inntil nyere tid. Jeg bryr meg katten om deres påtvungne «mangfold» eller det nye vi som Ap promoterte. Jeg har aldri blitt spurt, har noen andre det?

Norge skal fremme judeo-kristne verdier og det skal man føye seg etter. For valget i verden i dag er i stor grad å leve i et judeo-kristent samfunn, muslimsk undertrykkende samfunn eller diktatur (som dere kaller sekulær stat). Lett valg igjen for meg!

Deres utopi om en sekulær stat gir meg kalde grøss og minner mer om Sovjet. Nevn for meg én eneste sekulær stat som er vellykket eller som noen gang har vært det uten full kollaps, elendighet og borgerkrig. Tenk veldig nøye gjennom hva dere svarer nå. Kristendommen har fått unngjelde i samtlige sekulære og kommunistiske stater. Med overvåking, tortur, dreping og fengsling. Stalin rev flere tusen kirker og Kim Jong-un torturerer og dreper dem. «Jeg tror på det gode i mennesket». Gode mennesker dere!

Dere kritiserer kristendommen samtidig som dere snylter på det kristne samfunn som gir dere rett til eksistens. Eneste grunnen til at dere kan sitte å rakke ned på oss er fordi dere bor i et kristent land og ikke et kommunistisk ateistisk diktatur der man mener at lederen er gud og ble født på et fjell.

Min påstand er ikke bare påstand, men sannheten som blir støttet av mange. Aldri før har det vært så mange unge som sliter psykisk, er usikker på sin identitet og sin plass i samfunnet. Sånn blir det uten riktige verdiforankringer som kristendommen. Så om dere mener jeg «undergraver» verdier, så får det stå for deres regning. Jeg har i hvert fall verdier bygd på én sannhet og ikke masse filosofier fra folk som ikke klarte å leve etter sine egne meninger og ideer.

Til slutt her. Mye kan jeg si om HEF, for å si det mildt, men da blir det en laaaang avhandling. Men en ting skal jeg si dere, jeg liker ikke organisasjonen deres og håper den går til grunne en dag veldig snart. Jeg har sett over lang tid på mange fora og grupper på nett at mange begynner å bli mektig lei dere. Så det bygger seg opp en del trykk under overflaten. Jeg personlig skal love dere at jeg skal kjempe mot deres sekulære samfunn, syke ideologi og deres organisasjon så lenge jeg lever. Jeg er antiliberal, antigloballist og antisekulær og står for verdikonservatisme og nasjonalisme med stor stolthet.