To ting oppklart om FB

Odd R. Rossing sr. tror det er for tidlig å glede seg over at Den norske kirke godtar vielse at to mellom samme kjønn ettersom dommer hører Herren til.

Odd R. Rossing sr. tror det er for tidlig å glede seg over at Den norske kirke godtar vielse at to mellom samme kjønn ettersom dommer hører Herren til. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

FBs leder lar sitt subjektive syn på nettopp denne saken gå foran ytringsfriheten, skriver Odd R. Rossing sr., og tror at det er for tidlig å glede se over kirkelig vigsel av homofile. «Jeg tror nemlig ikke at den Treenige Gud ble glad da resultatet forelå.»

DEL

Leserbrev

Det er greit når tingblir oppklart for oss som leser avisene, men nå tenker jeg mest på FB og presentasjonene av de to som sto øverst på de respektive listene til kirkevalget. Jeg spekulerte en del på hvorfor den store forskjellen på spalteplass som ble den enkelte til del, spesielt den store reportasjen som hun fikk som sto øverst på Åpen kirkes liste.

Men det var to ting som ble klarlagt for meg dagen etter Kirkerådets møte hvor det ble bestemt ved valg at i Dnk skal det tilpasses en liturgi som åpner for det vanlige ekteskap som fortsatt består av en mann og en kvinne, men som også gir to likekjønnede mulighet til å bli viet i Dnk.

Hva ble oppklart og hvordan? Jo, lederen som sto i FB oppklarte hvorfor forskjellen på spalteplass før kirkevalget, men det oppklarte også hvorfor ikke FB trykket min innsendte artikkel i bladet med tittelen: Når hyrdene svikter, sendt som e-mail til avisene 17.02.16.

Altså FBs leder lar sitt subjektive syn på nettopp denne saken gå foran ytringsfriheten og det er greit å vite for ettertiden. I Demokraten sto hvert ord på trykk, litt av en forskjell. Det er alltid hyggelig når mennesker gleder seg, men det er spørsmål om hva man gleder seg over. Jeg tror nemlig ikke at den Treenige Gud ble glad da resultatet forelå. Gud lar seg ikke spotte.

Det at hyrdene svikter i det embete de er satt til å forvalte, er ikke mindre skremmende. Det å forandre Bibelen så den tilpasses menneskenes behov er et grovt overtramp og det blir det ingen velsignelse av for noen. Nei, den som leder mennesker inn på feil vei må på et eller annet tidspunkt ta konsekvensene av sin handling slik jeg ut ifra Bibelen kan bedømme det, men jeg er veldig glad at dommen hører Herren til for Han er rettferdig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags