Vent med å dømme nye statsråder

20. desember 2016: Statsminister Erna Solberg med nyutnevnte statsrådene Frank Bakke-Jensen (til venstre), Per-Willy Amundsen og Terje Søviknes på Slottsplassen.

20. desember 2016: Statsminister Erna Solberg med nyutnevnte statsrådene Frank Bakke-Jensen (til venstre), Per-Willy Amundsen og Terje Søviknes på Slottsplassen. Foto:

Av

Et par av karene har opptrådt uklokt langt tilbake i tid, hvorfor rippe opp i dette igjen og igjen, spør Odd A. Strømnes.

DEL

Leserbrev 

Så går vi det nye året i møte med spenning. Stortinget er det gamle, men regjeringen er blitt delvis fornyet. Og det vet media å kaste seg over med kommentarer. Men i stedet for å se positivt fremover, velger man å finne noe negativt fra fortiden. Et par av karene har opptrådt uklokt langt tilbake i tid, og dette vet media å hente fram nå.

Mange av de som hører nyhetene i dag aner ikke hva som har skjedd eller blitt uttalt den gang. De var barn den gangen. Flere av oss eldre har glemt det. Hvorfor rippe opp i dette om og om igjen?

Noen hver kan ha gjort eller sagt ting i yngre dager som senere har vist seg å være både dumt og beklagelig. Et naturlig spørsmål følger: Har ingen i media noen gang gjort det?

La nå regjeringen få arbeide i fred. De vil få sin dom til høsten – på godt og vondt. Det er viktigere for media å fokusere på det, enn å rote opp i gamle synder.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags