Gå til sidens hovedinnhold

Pukkverksaken: Vær så snill å ta vare på vårt kjære Hvaler

Knut Worsøe

Lillestrøm

Artikkelen er over 4 år gammel

– Pukkverk er det mest forferdelige man kan tenke seg! Dette vil bety at Hvalers «smaragd» vil ødelegges for all fremtid, skriver Knut Worsøe, Lillestrøm.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har hatt tomt/hytte ved Ørekroken på Kirkøy siden 1960. Et sted som vi er utrolig glad i. Naturen, dyreriket og stillheten er unik. Ørekroken ligger i Hvalers «smaragdområde» - kanskje det flotteste stedet i hele Hvaler-riket. Vi har Rødshodet, nydelige Ørekroken, Arekilen med blant annet sine mange fuglearter og Tangenbekken like rundt oss. Naturreservatet er et lite steinkast unna.

Dette er et veldig sårbart område, noe som opprettelse av naturreservat viser. Pukkverk i dette område er bare galskap! Det er som man ikke tror det er sant å komme med et slikt forslag. Pukkverk er det mestforferdelige man kan tenke seg! Dette vil bety at Hvalers «smaragd» vil ødelegges for all fremtid. Men ikke bare dette området vil berøres, men hele Hvaler-riket vil forslummes.

Jeg håper og tror at våre folkevalgte vil bruke sin kunnskap, magefølelse og gode fornuft til å stoppe denne galskapen! Vær så snill å ta vare på vårt kjære Hvaler!

Kommentarer til denne saken