1. Skole er tull.

Jo lenger utdannelse man har, jo tettere er man. De som har gått «livets harde skole» står for den ekte og rette kunnskapen. Derfor er det viktig at vi alle skriver «livets harde skole» under utdannelsestatusen på alle sosiale medier. Det er vi som har følt på kroppen hvordan det er å leve, og det er når du dusjer etter jobb, i stedet for før, at du virkelig har gjort noe nyttig for samfunnet. Snakk rett fra levra slik at alle skjønner.

Hyklerne på venstresiden er journalister, kunstnere, forfattere, lærere og akademikere. De har en konspirasjon sammen. VÅKN OPP!!!!!!!!!

2. Alle muslimer vil ha sharia-lovgivning.

Disse tilbakestående muslimene, islamene, pakkisene, koranene, eller hva de nå enn heter, er «to hender i en ræv». De vil styre det norske samfunnet nedenom og hjem, og sharia-lovgivning vil bli innført temmelig raskt. Dine barn vil oppleve offentlig steining, avkappede hender og andre grusomheter. Vi er ferdig hvis vi driver godhetstyranniet og snillismen videre. Sharia-lovgivning er det grusomste som har skjedd menneskeheten. Vi må tørre å kalle en spade for en spade. Hørte dere det? SPADE!!!!!!!!!

3. Ja til lengre fengselsstraffer.

Spesielt pedofili og dyremishandling bør straffes langt hardere. Her holder det IKKE med sharia-lovgivning. Før døden inntreffer bør slike forbrytere tortureres langsomt slik at de skjønner hva smerte er. Andre kriminelle handlinger bør også straffes langt hardere, bortsett fra økonomisk kriminalitet. Hva slags rettsvesen er det vi egentlig har når den som piner katter får mindre straff enn en som snylter unna milliarder til eksotiske skatteparadis? Penger dreper nemlig ingen. Det skjønner alle. ALLE!!

4. Hege Storhaugs ord er lov.

Benekter du fakta? Hege Storhaug er fakta – ja - kjempefakta. Hun er så fakta at nå stemmer vi ho alle frem til «årets navn». Endelig ser vi mobilisering på ytre høyre igjen, noe som har vært en mangelvare siden 1930-tallet. Hege Storhaug er rasjonell og faktabasert. Ja, hun er så rasjonell at hun digger fakta.

Å være irrasjonell er noe psykologer og filosofer messer om, og vi vet jo at de er bare forskrudde venstrevridde surrehuer som ikke kjenner til begreper som SPADE. OG LES FAKTA!!!

5. Avskaff ARK.

Arbeiderpartiets rikskringkasting alias NRK må stoppes. Denne marxistiske lisensfinanserte institusjonen kjører søppelprogrammer om debatter, nyheter, dokumentarer, sport og annet kulturelt møl som ingen bryr seg om. STALIN HELE GREIA!!!!!!!

6. Ytringsfriheten står over alt.

Det vil si at vi kan mene absolutt alt vi vil på nettet. Vi kan kalle alle hva vi vil, og vi har rett til det. Du har vel hørt om ytringsfriheten??? Loven over alle lover. At moralpolitiet blant leninistene mener noe annet får så være. De er med i en slags konspirasjon uansett, og er blitt fintfølende. Hvis noen av oss uttaler seg knallhardt og kanskje over streken, så er det viktig at vi støtter opp om den det måtte gjelde. Alle vet jo at journalister og andre dustehuer foran dataskjermen er en del av «den røde fare». Folk må tåle ærekrenkelser og rasisme. En spade er en spade. Hørte dere? SPADE!!!!!!!!!

7. Adolf Hitler hadde et par poenger.

Han var forut for sin tid, og gjorde mye bra. Hitler lagde blant annet autobahnen der alle kan kjøre så fort de vil. Vi er tross alt liberale, og alle bør få gjøre som de vil uten at marxistene må bry seg. Han var også flink til å skape arbeidsplasser, og hadde kontroll på innvandring. Alt det andre med dreping og så videre hadde sosialistene skylda for, og Hitler hadde dessverre sosialistiske tendenser.

Ut fra navnet; Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, ser vi jo at Hitler tilhørte både sosialistene og Arbeiderpartiet, og konsekvensen av det var alt det grusomme som skjedde under den andre verdenskrig.

Når det gjelder jødene vet jeg ikke helt hva vi skal mene, men det er bare til å ringe Hege Storhaug for svar. Onde tunger skal ha det til at Storhaug også er sosialist, men det er sikkert kulturmarxistisk vrøvl.

8. Judas Gahr Støre er en landssviker.

Arbeiderpartiet, og spesielt Judas Gahr Støre, tilhører bolsjevikene. De har ingen respekt for det ekte norske, og kjører hele fedrelandet rett i grøfta. Økonomisk politikk har de ikke greie på, spør bare Olav Thon og Stein Erik Hagen. Det er flotte milliardærer som har bygget opp landet og sørget for arbeidsplasser, og da skal dem ikke behøve å betale skatt i tillegg. Hvem er det som kan mene noe så fullstendig hårreisende? - Jo, Judas Gahr Støre.

I tillegg oversvømmes vi av flyktninger fra alle verdens hjørne, og «Judas» tar imot med åpne armer. Forstår han ikke at han er på vei å utslette vårt dyre fedreland? Det er jo mer kebabsjapper (ok, kebab er litt godt da) enn lapskaus å få. Maken!! De andre lengre ute på venstresiden er bare tåkefyrster og quislinger. Hører dere??? QUISLINGER!!!!

9. Bruk innvandring som argument for å vise nordmenns nød.

All innvandring må sammenlignes og settes opp mot andre samfunnsutgifter. Er det for eksempel tomannsrom på et gamlehjem, så må det ordnes til to enmannsrom før vi kan hjelpe innvandrer. Sånn må det alltid være. ALLTID!!!

10. Vern om norske symboler.

Kors og flagg må florere for å vise at vi er norske. Bruk for eksempel alltid det norske flagget når du er i debatt om innvandring.

Kunne med fordel brukt sørstatsflagget eller hakekorset enkelte ganger, men det ser kanskje litt bedre ut med det norske flagget. Vær stolt- vær rak- vær NORSK!!!!!

Når disse budene blir fulgt vil du bli en purekte nordmann, og kan stolt stå opp som en representant som kjempet for ditt fedreland foran tastaturet. Du vil få heder og berømmelse, og dine etterkommere vil se på deg som et nasjonalt ikon.