Varaordførerens lønn: Tar først og gir bort etterpå

Kim-Erik Ballovarre sa ifra seg 250.000 kroner. Treparti-opposisjonen mener flertallet heller burde latt være å innføre denne lønnsøkningen.

Kim-Erik Ballovarre sa ifra seg 250.000 kroner. Treparti-opposisjonen mener flertallet heller burde latt være å innføre denne lønnsøkningen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Først skjærer de ned i budsjettet og så gir de noe tilbake under overskriften «Ønsker å hjelpe de eldre», heter det fra Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet i Hvaler.

DEL

Leserbrev 

Vi kan lese i lørdagens FB at Hvalers varaordfører fra Høyre sier ifra seg 250.000 kroner i lønn. Det isolert sett en god tanke og en fornuftig beslutning. Hvaler Arbeiderparti , Hvaler SV og Hvaler Senterparti mente også at det ikke var behov for denne økningen, derfor ønsket vi å bruke disse midlene til å styrke tjenestene til innbyggerne under budsjettbehandlingen.

Frp, Høyre og MDG fremmet i sitt budsjettforslag å kutte, 3,2 millioner. Over en million av dette skulle kuttes i Helse og omsorg. En av konsekvensene av dette kuttet ble at de sa opp en sjåførstilling i kommunen, slik at hjemmeboende eldre ikke lenger kunne få transport til og fra et dagtilbud. Samtidig som Frp, Høyre og MDG vedtok disse kuttene, fattet de vedtak om at varaorførerlønnen skulle økes med 250.000.

Først skjærer de ned i budsjettet og så gir de noe tilbake under overskriften « Ønsker å hjelpe de eldre».

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags