Østfold Frp til kamp mot havplasten

– Østfold har en svært vakker skjærgård, og Østfold Frp skal jobbe for å holde den ren, skriver Leif Eriksen.

– Østfold har en svært vakker skjærgård, og Østfold Frp skal jobbe for å holde den ren, skriver Leif Eriksen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Østfold har en svært vakker skjærgård, og Østfold Frp skal jobbe for å holde den ren, skriver fylkesleder Leif Eriksen etter at Østfold Frp fikk gjennomslag for en resolusjon om plastforurensing på landsmøtet.

DEL

Meninger 

Plastforurensing i naturen blir et større og større problem. Frp ønsker å ta grep for å rense havet og naturen for plastforurensing.

Fremskrittspartiet hadde nylig landsmøte, og der kjempet Østfold Frp igjennom et forslag, en såkalt resolusjon, som vil bidra til å løse problemet med plastforurensingen. Det betyr at Fremskrittspartiets miljøpolitikk er modernisert.

Noen av tiltakene som fikk flertall under Frps landsmøte, er standardisering av gjenvinningsprosesser, utredning av forbud mot mikroplast i produkter hvor dette ikke er nødvendig og bedre tilrettelegging for kildesortering der folk bor.

Østfold har en svært vakker skjærgård, og Østfold Frp skal jobbe for å holde den ren. Samtidig vil Østfold Frp skape en enklere hverdag for folk, og kommer derfor til å motsette oss symbolpolitikk som gjør hverdagen vanskeligere og dyrere for folk flest.

Østfold har en svært vakker skjærgård, og Østfold Frp skal jobbe for å holde den ren. Miljøpolitikken skal være praktisk, gjøre det enkelt for folk å velge miljøvennlig og vi skal få mye igjen for de tiltakene som settes inn.  Det betyr at vi må si nei til venstresidens fordyrende forbuds- og symbolpolitikk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags