Bør ikke en pensjonistforening være livssynsnøytral?

Allsangkveld: Anne Lill Adamsens Reff synger for de fremmøtte på «Edel Aargang» ved et tidligere arrangement på Holmen eldresenter.

Allsangkveld: Anne Lill Adamsens Reff synger for de fremmøtte på «Edel Aargang» ved et tidligere arrangement på Holmen eldresenter.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Frank Andreassen stiller spørsmålet til Holmen pensjonistforening.

DEL

Leserbrev 

Jeg leser referatet fra Holmen pensjonistforening i avisa fredag 24. mars. Og hele referatet bærer preg av at det var et religiøst møte. Ja til og med bordverset ble sunget før maten. Og allsangen som avslutning var en kristen salme «Navnet Jesus». 

Er det virkelig slikt en pensjonistforening skal drive med? Bør ikke en pensjonistforening være en livssynsnøytral møteplass som skal omfavne alle på tvers av religioner og livssyn. Et slikt program utelukker selvfølgelig mange fra å delta. Og det skal selvfølgelig ikke være opp til ethvert sittende styre å forme slike møter etter sitt eget livssyn. 

Det er utallige ting et slikt møte kunne fylles med av foredrag om historie, samfunn, filosofi etc. Og musikalske innslag fra klassisk til rock (ja det er faktisk mange rockere som er pensjonister i dag). Skjerp dere styret i Holmen pensjonistforening. Slipp pensjonistene løs, det er vår!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags