Ja, tenkte jeg det ikke; ikke engang Svein Roald Hansen, stortingsrepresentant for Ap, hadde mot til å kommentere samordningspensjoner. Det må jo være mange mennesker som er kommuneansatte i Norge og har en pensjonsordning i KLP. Om man må ha en slik pensjon eller om det er frivillig, og med tanke på en bedre økonomi i pensjonsalderen, (kommuneansatt), vet jeg ikke. Kanskje det er flere forskjellige pensjoner i KLP? Om man får opplysning om at det er en samordningspensjon eller ikke når man tegner en slik pensjon, vet jeg heller ikke. 

Uansett er det lureri, er det ingen som har oppdaget det, da? Hvilken regjering eller parti som har klekket ut en så slu ordning, skulle vært artig å få vite. Hvor var alle disse arbeidsorganisasjonene da det ble vedtatt? 

For vel ett år siden fikk alle minstepensjonistektepar 8000 kroner per år, alle minste-/alenepensjonister 4000 kroner, i tillegg fra NAV. For min del ble det 333,33 kroner per måned. Jeg rakk nesten ikke å lese brevet fra NAV, før jeg fikk brev fra KLP om at jeg ville få 312 kroner mindre fra dem. Hele 21,33 kroner fikk jeg mer utbetalt per måned. HURRA. 

Hvor i all verden ble det av de 4000 kronene? Trakk NAV dem tilbake, beholdt KLP dem, eller var det bare et tall på et papir? Jeg har hvertfall ikke fått dem! Håper å få forklaring eller en tilbakemelding fra noen som vet.