Pensjonene til Stortinget og «slippen» i postkassa

Ole André Myhrvold vil at de folkevalgte informasjon om utviklingen av pensjonistenes kjøpekraft over tid.

Ole André Myhrvold vil at de folkevalgte informasjon om utviklingen av pensjonistenes kjøpekraft over tid.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Alle er ikke like digitale som NAV. Senterpartiet vil derfor sørge for at landets pensjonister skal få tilbake pensjonsslippen per post.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

De siste årene har ikke regjeringen lagt fram trygdeoppgjøret som egen sak for Stortinget. Senterpartiet krever at trygdeoppgjøret skal legges fram for Stortinget, det er nødvendig for at Stortinget skal se forutsetningene for å få synliggjort konsekvensene av trygdeoppgjøret.

Ved å behandle trygdeoppgjøret i Stortinget får også de folkevalgte informasjon om utviklingen av pensjonistenes kjøpekraft over tid. Bare sånn kan Stortinget forberede seg skikkelig når man skal gjøre tilleggsbevilgninger som følge av reguleringen av grunnbeløpet og pensjoner.

Senterpartiet støtter også organisasjonenes krav om forhandlingsrett, og vi vil de neste fire årene prioritere en økning i minstepensjon.

NAV har også bestemt at pensjonistene ikke lenger skal få sin «lønnsslipp» hjem i posten. Alle er ikke like digitale som NAV. Senterpartiet vil derfor sørge for at landets pensjonister skal få tilbake pensjonsslippen per post.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken