«Mer til pensjonistene.» Vi har hørt det før

Erlend Wiborg påberoper at Fremskrittspartiet er best til å ivareta pensjonistenes interesser. Brevforfatter Astrid Else Eriksen er ikke fornøyd med resultatet.

Erlend Wiborg påberoper at Fremskrittspartiet er best til å ivareta pensjonistenes interesser. Brevforfatter Astrid Else Eriksen er ikke fornøyd med resultatet. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Nå ber jeg pent til Frp at de sender de ytterligere 4000 kroner som de lover oss for 2017, direkte til KLP, skriver Astrid Eriksen og er oppgitt over at tillegg samordnes bort.

DEL

Leserbrev 

Hvor mange ganger har jeg hørt «mer til pensjonistene» fra Frp. Det er så sant det Bjørn skriver På tråden i «Penger, penger og atter penger». Nå er vi pensjonister ikke engang så verdsatte at vi kan få «lønnsslippen» vår hver måned så vi kan se hva vi får i pensjon, trekkes i skatt o.l.

Erlend Wiborg skriver i FB fredag 12. mai om alle pengene vi skal få og alle skattene vi skal slippe o.s.v. Vi har hørt det før. Jeg er minstepensjonist. Da min mann døde i 2009, arvet jeg en liten del av hans KLP. Når vi en gang imellom får litt mer i pensjon fra NAV, får jeg brev fra KLP at de trekker det samme beløpet fra denne pensjonen. Det skjedde også da vi «fikk» 4000 kroner per år i 2016.

Så nå ber jeg pent til Frp at de sender de ytterligere 4000 kroner som de lover oss for 2017, direkte til KLP. Da vil det spares ytterligere tid og noen kroner for regjeringen. Det kalles visst samordningspensjon, tror jeg. Det skulle vært veldig interessant å få vite hvilket parti og hvem som fant på denne ondskapsfulle og beregnende idé. Jeg er vel ikke alene om dette?! 

Jeg kan opplyse at min pensjon fra Nav er gått opp 2.680 kroner fra november 2010 til april 2017. Min pensjon fra KLP er gått ned 146 kroner i samme tidsrom. Da er det ikke rart at jeg får dårligere og dårligere råd, det dekker ikke på langt nær indeksen.

Hører eller leser jeg noe sted om alt vi pensjonister skal få etter valget, da tror jeg at---, nei, jeg vet ikke hva!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags