Spørsmål til Vidar Schei som feilinformerer om pensjon

Erlend Wiborg.

Erlend Wiborg. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vidar Schei skrev «Pensjonsranet fortsetter. Med Frps godkjenning». – Det er helt feil, svarer Erlend Wiborg og skriver at Frp var eneste parti som stemte imot at pensjonen ikke skal økes i tråd med vanlig lønnsøkning.

DEL

Leserbrev

Aps mektigste bystyrerepresentant, og sjef for LO i Fredrikstad, Vidar Schei, fortsetter dessverre å spre direkte feilaktig informasjon. Denne gangen er det om pensjoner og underreguleringen.

Det var i 2011 under den rødgrønne regjeringen at Stoltenberg fremmet det endelige forslaget om en pensjonsreform som innebar at landets pensjonister skulle få underregulert sin pensjon med 0,75 prosent hvert år. Det var kun ett parti som stemte imot denne reformen og underreguleringen, det var Frp. Frp og undertegnende har flere ganger foreslått å fjerne underreguleringen, men det har blitt nedstemt, blant annet av Schei sitt eget parti, Ap.

Når han og Ap/LO da kritiserer Frp for underreguleringen, blir det som om en pyroman kritiserer brannvesenet for å slokke brannen han selv startet. Jeg vil avslutte med å utfordre Schei og LO på et enkelt spørsmål. Vil Schei og Ap/LO gå sammen med Frp om å avvikle underreguleringen (ikke endre eller justere), ja eller nei?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags