Pendlerparkering i Ødegårdskilen ble nedstemt

Ødegårdskilen på Vesterøy er stedet der Hvaler Ap vil ha utredet  en parkering for pendlere som kan ta bussen helt til Oslo. Arkivfoto: Erik Hagen

Ødegårdskilen på Vesterøy er stedet der Hvaler Ap vil ha utredet en parkering for pendlere som kan ta bussen helt til Oslo. Arkivfoto: Erik Hagen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserbrev 

Hvaler Arbeiderparti fremmet torsdag i Kommunestyret en interpellasjon om Hvaler kommune vil se på mulighetene for pendlerparkering i Ødegårdskilen. Det vil si begynne  å se på mulighetene for å legge til rette for det. Det bør gjøres en gjennomgang av arealer i kilen for å finne en løsning slik at innbyggerne kan sette fra seg bilen og kunne bruke bussen som går helt inn til hovedstaden.

Vi hevder det er en god idé. Men hva skjedde? Dette stemte Høyre, Frp, Miljøpartiet De Grønne imot.

OPPDATERING: Wiggo Sørlien i Hvaler Frp har i ettertid kommet med dette innlegget:

Pendlerparkering i Ødegårdskilen ble vedtatt med 11 mot 10 stemmer i kommunestyret i Hvaler 21.06. Ikke slik som Wroldsen hevder at det ble nedstemt.

Fremskrittspartiet fremmet et alternativt forslag med hjemmel i reguleringsplanen fordi planen allerede tar høyde for pendlerparkering ved Siljeodden, Bratte Bakke, Bekkene og Holmetangen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags