Hard straff for å glemme i Fredrikstad kommune

Frode Samuelsen, virksomhetsleder for parkering og transport, får en skrape for å gi bøter uten først å ha gjort oppmerksom på at det må betales parkeringsavgift for et nytt år.

Frode Samuelsen, virksomhetsleder for parkering og transport, får en skrape for å gi bøter uten først å ha gjort oppmerksom på at det må betales parkeringsavgift for et nytt år. Foto:

Av

Shahnaz Jensen ønsker seg en påminnelse om at det er tid for å betale parkeringsavgift for et nytt år i stedet for gebyr på bilens frontrute.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Leserbrev 

På første arbeidsdag etter nyttår fikk vi beboere i Gamlebyen som eier biler smake på Fredrikstad kommunes grådighet og ubetenksomhet.

Vi eiere av biler i Gamlebyen betaler en fast parkeringsavgift en gang om året for å parkere i Gamlebyen, og på den måten er vi med også å øke kommunens budsjett.

Vi får ingen påminnelse når tiden for betaling av parkeringsavgiften nærmer seg og det hender at man glemmer å betale. Det skjer hvert år.

I  stedet for å legge igjen en hyggelig påminnelse om betaling og ønske om et godt nytt år til sine innbyggere, viser kommunen ingen tegn til medmenneskelighet og legger parkeringsgebyr på bilens frontrute.

Kommunen må være klar over at vi er ærlige medborgere og som menneske kan man glemme ting og tang.

For to år siden ga kommunen løfte om å digitalisere muligheten til å betale parkeringsavgiften, men det har ikke skjedd ennå.

Jeg håper at kommunen kan vise forståelse og gjøre hverdagen mer vennlig og hyggelig for sine innbyggere og ikke skape unødig irritasjon og uhygge for oss som bor i kommunen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags