To svar til Kjell Mangset om parkeringsforbud ved 1. Bjørndalsdam

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

To korte svar under felles tittel til Kjell Mangset. Forfattere er Hans Ek og Per Ivar Rasmussen.

DEL

Leserbrev 

Les Mangsets innlegg her.

Ikke lov å parkere på friområde

Jeg ser i et debattinnlegg i FB at Kjell Mangset etterspør hvorfor noen arealer øverst i Bjørndalsveien (i sørenden av Første dam) er avsperret av kommunen. Jeg har undersøkt med Parkeringsetaten og kan opplyse at arealene det snakkes om er avsatt til «friområde» i reguleringsplanen. I friområdene, som det selvsagt også er behov for, er det selvsagt ikke lov å parkere.

Parkering skal skje på områder som er avsatt til veiformål. Kommunen ønsker stadig å bli bedre og stenging for ferdsel med motorvogn i dette området er en konsekvens av dette. Det er også viktig å påpeke at området ligger innenfor Markagrensen.

Hans Ek, leder Teknisk Utvalg, leder og gruppeleder Fredrikstad Senterparti

Riktig å  hindre parkering innenfor markagrensa

Det er vel i alles interesse at parkering innenfor markagrensa blir hindret. Det har i alle år tidligere vært skiltet med forbudskilt (underskilt, kjøring kun til eiendommene) i bunnen av bakken opp mot dammen. Dvs. at det ikke har vært lovlig å parkere ved 1. dam noen gang.

Det er ikke langt fra sentrum til marka, bruk gjerne veien gjennom Bratliparken, da kan en ta stopp i parken om noen synes veien er for lang. I Bratliparken finner dere en hinderløype og noen lekeapparater  for de som ønsker en pust i bakken.

Per Ivar Rasmussen, Fredrikstad
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags