Klager til Østsiden sykehjem – etterlyser svar

Strømnes klager på urinflekker på stoler og sen reaksjon når det har kommet maur inn på rommet.  Tilsendte bilder

Strømnes klager på urinflekker på stoler og sen reaksjon når det har kommet maur inn på rommet. Tilsendte bilder

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arvid Strømnes er ikke fornøyd med Østsiden sykehjem der faren bor, og mener han ikke når frem når det er saker han tar opp.

DEL

Leserbrev

På Østsiden Sykehjem må pårørende og pasienter sitte i sykehjemmets stoler som er fulle av urinflekker. Jeg har nå sagt i fra i to år, men ikke noe er gjort med stolen på min fars rom. Vi kunne vel forvente at de var rene ved innflytting?

Utenfor inngangsdøren til bogruppe 8 har jeg nå ventet i ti måneder på en ringeklokke, men unnskyldningen er at en ringeklokke må kobles opp mot alarmtelelefonen. Alarmtelefonen avgir forøvrig like mye lyd, som en vanlig ringeklokke, som kunne vært montert midlertidig.

Inne på rommet til min far gikk det en hel uke før de gjorde noe med alle de maurene, som krøp opp på spisebordet, senga og bena til pasienten og bena til pårørende. Ikke noe ble gjort før jeg sa i fra. De kom inn gjennom sprekkene i døra. Når det gjelder alle de golfballene som har havnet på sykehjemmets område og i veggene, har det heller ikke blitt utført noe sikring så langt. Det tok jeg opp i vinter.

Jeg begynte også å feilmelde til kommunen fire ganger i mars måned om elbil-laderne utenfor inngangen, som får for mye strøm eller har for liten sikring i forhold til enkelte el-ladere, men her har jeg heller ikke fått svar på mine skriftlige henvendelser, og purringer.

Et annet spørsmål er om det er riktig at ansatte og besøkende har gratis tilgang til de åpne laderne med sine privatbiler, lading som blir betalt via kommuneskatten. For meg og mange andre blir det feil å måtte betale dette strømforbruket daglig, og det blir vel bare flere og flere ladere ved de kommunale byggene etter hvert.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags