Gode utearealer ved Østsiden sykehjem

Østsiden sykehjem. Brevforfatterne liker utearealene og utsikten mot golfbanen. De reagerer på et innlegg der Arvid Strømnes var kritisk til inngjerdingen og skrev at hjemmets utearealer minner om en konsentrasjonsleir.

Østsiden sykehjem. Brevforfatterne liker utearealene og utsikten mot golfbanen. De reagerer på et innlegg der Arvid Strømnes var kritisk til inngjerdingen og skrev at hjemmets utearealer minner om en konsentrasjonsleir. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

To pårørende til pasienter ved Østsiden sykehjem mener hjemmet har bra utearealer, i sterk kontrast til den beskrivelsen Arvid Strømnes ga i sitt innlegg.

DEL

Leserbrev 

Det vises til tidligere innlegg i avisen denne måneden angående utearealer ved nye Østsiden sykehjem. Vi er to pårørende med våre syke ektefeller på sykehjemmet.

Vi ønsker med dette innlegg å meddele at vi har et annet syn på saken, dette for å fortelle avisens lesere at ikke alle oppfatter situasjonen slik tidligere innlegg beskriver den.

Østsiden sykehjem er et demenssykehjem med skjermede boenheter hvor det bor åtte brukere ved hver avdeling, det er åtte avdelinger fordelt på 1. og 2. etasje, totalt 64 brukere. Det er også et dagsenter hvor det er plass for 12 brukere.

Alle avdelinger samt dagsenter har sine egne utearealer, de i 2. etasje har balkonger. Flere utearealer er omgitt av bygninger rundt. Andre er åpne, der er det flettverksgjerder med en port med et løftbart lodd for å komme ut av arealet.

En avdeling er en forsterket enhet, her er det også flettverksgjerde, dog noe høyere enn de andre.

Det er også et noe større uteareal utenfor fellesstue med fint utsyn mot golfbanen, her er det også flettverkgjerde.

Vi anser løsningen som er valgt helt grei, flettverksgjerder gjør det åpent og oversiktlig. Skjermede enheter må ha lukkede utearealer. Vi synes hele konseptet er godt løst og tilpasset på denne tomten. Det er flatt og åpent på området, slik at det kan være utsatt for vind, noe som det ikke er så lett å få gjort noe med.

Utearealene er også orientert slik at de har gode solforhold.

Dette skrivet er vårt syn på saken, og vi anser oss ferdig med dette og ønsker således ingen videre diskusjon rundt dette.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags