Østfold avslutter med å innfri i saker som er viktige for Frp

Budsjettet for 2019 gir blant annet med til vedlikehold av fylkesveier, til Frps store glede. Arkivfoto: Erik Hagen

Budsjettet for 2019 gir blant annet med til vedlikehold av fylkesveier, til Frps store glede. Arkivfoto: Erik Hagen

Av

Håvard Jensen, Frps gruppeleder i fylkestinget, er fornøyd med budsjettet for 2019 – som samtidig avsluttet historien om Østfold fylkeskommune.

DEL

Leserbrev
Årets budsjett
i Østfold fylkeskommune blir også det siste budsjettet i Østfold fylke som fylkeskommune. Neste gang heter det Viken fylkeskommune. Frp valgt derfor å bli med på en invitasjon om å stå bak et enstemmig tverrpolitisk budsjett.

Til vår glede fikk vi sammen med de andre opposisjonspartiene (Høyre og Venstre) gjennomslag for flere saker vi har jobbet for å få til i en årrekke. Vi får styrket budsjettet til skolehelsetjenesten med fem millioner kroner hvor vi sammen med kommunene kan øke innsatsen på våre videregående skoler.

Sju millioner flere kroner til vedlikeholdet på våre fylkesveier, utover det som ligger i budsjettet. Karrieresenteret skal styrkes. Det skal brukes mer penger til etter- og videreutdanning av lærere og styrking av yrkesfagene.

Samlet ser budsjettet for 2019 bra ut og vi er godt fornøyd med å avslutte historien om Østfold fylkeskommune med å levere en rekke saker som har vært viktige for Frp i en årrekke.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags