Østfoldvelgerne glemmer ikke flyplassen på Rygge

Av

– Frp satte henimot 1000 topp motiverte og topp kompetente arbeidstakere på porten! er Finn Arne Cokken Solbergs beskrivelse av hvordan Moss lufthavn Rygge ble lagt ned.

DEL

Leserbrev 

I nesten seks måneder har Østfold Frp sine stortingskandidater drevet valgkamp. Mer eller mindre daglig har representantene vært ivrig opptatt av å fortelle oss østfoldinger om at alt de - etter egen vurdering - har fått til i regjering i løpet av fire år, er bra!

Spør man den jevne østfolding hva de blåblå regjeringskameratene har fått til, så blir det «glansbildet» de har forsøkt å tegne, veldig falmet. Østfoldinger flest har registrert en «merkesak» der Frp har markert seg med tyngde: Nedleggelsen av Moss lufthavn Rygge.

Uten noen som helst konsekvensanalyse, eller vurderinger av alternativer, satte Frp henimot 1000 topp motiverte og topp kompetente arbeidstakere på porten! Med ett pennestrøk gjorde de om en blomstrende flyplass om til en økonomisk ruin.

Investorer med tro på, og tillit til, langsiktighet måtte bare ta til etterretning at hundrevis av millioner kroner som var investert ble borte over natten, og henimot to millioner passasjerer mistet sin flyplass og fikk en mye dyrere og mer kronglete reisevei.

Dette har de to Frp-erne gjort alt for å trekke et «glemselens slør» over. Men en ting kan de to føle seg helt trygge på. Østfoldingen har ikke glemt! Når østfoldingene går til valg den 11. september, så har alle dette friskt i minne!

Finn Arne Cokken Solberg

Hovedtillitsvalgt NJFBIL i Nettbuss Norge, Østfold

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags