Jeg ser at Frp sine to stortingsrepresentanter Ulf Leirstein og Erlend Wiborg skal besøke Østfold. Etter fire år på Stortinget, for regjeringspartiet Frp, er det merkelig at de ikke har tatt seg tid til å besøke Østfold tidligere?

Ulf Leirstein og Erlend Wiborg stemte for å innføre flypassasjeravgiften i fjor. De var inviterte som representater for «partiet for folk flest» en rekke ganger til å møte de ansatte som kjempet forsine arbeidsplasser, sitt levebrød, og sin families eksistens, som arbeidstakere på Moss Lufthavn Rygge.

Men Frps stortingsrepresentanter fra Moss og Østfold prioritere annerledes?

De visste at flypassasjeravgiften ville få dramatiske konsekvenser for Østfold og Moss Rygge flyplass, der flere hundre mistet jobbene sine daflyplassen ble lagt ned.

At de nå skal ta seg tid til å reise rundt å se på veiene i fylket må jo oppfattes som et hån mot østfoldingene.

Frp som gikk til valg på sterk nedsettelse av skatter, avgifter og ikke minst bompenger, kjempet igjennom en flypassasjeravgift som har fått fatale konsekvenser, ikke bare for Moss Rygge flyplass, men også for mange ruter på småflyplasser, flere steder i landet.

Moss Lufthavn Rygge hadde en positiv innvirkning på hele Østlandsregionen, med et enormt utviklingspotensial og synergieffekter for hele regionen, dette ble brått revet ned av en avgiftskåt regjering som Frp er en del av med sin finansminister Siv Jensen.

Men noe skal Ulf Leirstein og Erlend Wiborg stolt få på sin CV, de stod på barrikaden for å stoppe forslaget om bæreposeavgiften, som de etter en tøff kamp klarte å stanse fra å bli innført.

At Frp nå går til valg på at de vil ha fjernet sin egen flypassasjeravgift i ettertid, er usmakelig og et hån mot Østfold, der de slettet 1000 sårt tiltrengte  arbeidsplasser med et pennestrøk, uten å være voksne nok til engang å se de ansatte inn i øynene.

«At det er stille og mørkt i tårnet», står som et symbol på fatale følger av Frps politikk.

Min oppfordring til velgerne blir: At nok er nok fra Frp sin østfoldbenk. Morna Ulf. Morna Erlend.