Gå til sidens hovedinnhold

Gir opp bankene og ordføreren, men ikke minibank i Gamlebyen

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi forventer ikke mer av bankene, men er skuffet over at ordføreren ikke vil engasjere seg mer for å få tilbake minibanken, skriver Roy W. Adamsen på vegne av kremmerne på Frimarkedet i Gamlebyen

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Gamlebyen er jo det store trekkplasteret for at Fredrikstad skal trekke til seg turister. Alle de som driver butikk som vi kremmere har snakket med, mener at Frimarkedet er med å trekke folk. Vi blir som en symbiose. Vi har gjensidig nytte av hverandre.

Selv om det er mange måter å betale på, så trenger Gamlebyen sentrum en kontantterminal av et eller annet slag. Kontanter er et godt betalingsmiddel i de fleste sammenhenger ennå. Et kontantfritt samfunn er en politisk sak og ikke opp til bankene.

Vi forventer ikke mer av bankene. De er kun interessert i våre penger for å tjene store penger til egen fordel. Les topplønninger og opsjoner. Service er blitt et ukjent begrep for dem.

Et kontantfritt samfunn er en politisk sak og ikke opp til bankene.

Derimot er vi skuffet over ordføreren som ikke vil engasjere seg mer i saken. Han ser ikke noen trekk fremover, om hva som kan skje. Han er nok en dårlig sjakkspiller! Mangel på kontanttilgjengelighet kan bidra til mindre besøk Fredrikstads beste bydel. Det er vel nok tomme butikklokaler i byen nå, om ikke politikerne skal bidra til det samme i Gamlebyen.

Hvis ordføreren ikke klarer å bidra mer i en slik liten sak, hva da med de store sakene?

Ordføreren har kastet kortene, da er det forhåpentligvis noen andre politikere som vil ta tak i dette.

Det er bare til å sette i gang. Vi forventer faktisk at dette ordner seg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.