Ønsker en forklaring på FBs samarbeid med Nettavisen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Et samarbeid med Nettavisen vil uten tvil være en ny politisk retning mot høyre for FB. Og da må jeg som abonnent få vite om denne vridningen, skriver Trond Løvereide.

DEL

Leserbrev 

Det kan hende jeg har sovet i timen, men plutselig så våkner jeg og avisen min har tydeligvis inngått et samarbeid med nettavisen. Jeg har en stund lagt merke til små notiser med artikler og så ser jeg jammen Nettavisens logo i toppen av siden også. Den kan ha vært der lenge, men jeg har ikke lagt merke til den før nå.

Samarbeid mellom aviser og deling av stoff er ikke noe nytt og som regel en helt uproblematisk sak. Det som er litt spesielt her er at Fredriksstad Blad inngår et samarbeid med Nettavisen og jeg har ikke funnet noe om hva dette samarbeidet bygger på.

Som sagt så er som regel samarbeid helt uproblematisk, men det som er litt utfordrende her er Nettavisens politiske profil. Det er neppe noen hemmelighet eller uenighet om at Nettavisens profil ligger ganske langt ut til høyre.

Fredriksstad Blads politiske ståsted har vel vært mer nøytralt. Og på Amedias sider finner jeg Fredriksstad Blads formålsparagraf: «Mediehuset Østfold AS skal utgi Fredriksstad Blad som en politisk uavhengig avis.»

Nettavisen må selvfølgelig ha den politiske vinklingen de måtte ønske.

Men et samarbeid med Nettavisen vil uten tvil være en ny politisk retning mot høyre for FB. Og da må jeg som abonnent få vite om denne vridningen og så kan jeg vurdere om dette er en avis jeg fortsatt vil betale for.

Så det jeg ønsker meg fra FBs redaktør er en forklaring på samarbeidet med NA og hva avisen tenker om at det vil være en ny politisk profil mot høyre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags