FB tar feil om levering bare til nye samlekasser

Geir Holth understreker at avisdistribusjonen ikke følger Postens kampanje for samlepostkasser. Arkivfoto:

Geir Holth understreker at avisdistribusjonen ikke følger Postens kampanje for samlepostkasser. Arkivfoto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Amedia Distribusjon er ikke med på Postens kassesamling. Vi vil fortsatt levere aviser og andre produkter ved huset til dem som har to postkasser, understreker verneombud Geir Holth i distribusjonen.

DEL

Leserbrev

I disse dager er Posten i ferd med å samle postkassene på samlebrett. I den forbindelse ser jeg flere abonnenter stiller spørsmål ved dette På Tråden. Svaret de får av FBs abonnementsavdeling, er at vi må følge Posten i denne saken og levere FB og andre aviser på de nye samlebrettene.

Det er feil!

Vi i Amedia Distribusjon er ikke med på Postens kassesamling og vil fortsette å levere våre produkter ved huset/på døra som vanlig. Vi leverer aviser, blader, pakker og bakervarer for Helthjem.no. Så lenge vær, kjøreforhold og vedlikehold av veier tillater det, vil vi levere våre produkter der mottager ønsker det.

Forskjellen nå kontra før er at man må ha to postkasser. En til oss og en til Posten på samlebrett. Hvis kunden vil ha avisen levert på de nye brettene, gjør vi selvsagt det, men dette er opp til kunden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags