Månefestivalen sperrer av for stort område

God mulighet til å kose seg med gratis festivalmusikk i Gamlebyen denne helgen, her fra området Grunnmurede og Café Magenta. – Slik må det være. For store områder er sperret av, mener Ann-Brit Jensen.

God mulighet til å kose seg med gratis festivalmusikk i Gamlebyen denne helgen, her fra området Grunnmurede og Café Magenta. – Slik må det være. For store områder er sperret av, mener Ann-Brit Jensen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg forstår at arrangøren er irritert over alle som sitter på vollene og koser seg til musikken, men gir dem ikke grunn til å sperre av Gamlebyen slik det passer dem, skriver Ann-Brit Jensen.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Jeg vil starte med å si at jeg er stor favoritt av å ha et slikt arrangement i Gamlebyen, men nå synes jeg de har gått for langt når det gjelder avsperring av område. Jeg forstår at arrangør er irritert over alle som sitter på vollene og koser seg til musikken, men det er noe de må finne seg i. Slik er det på de fleste arrangement, men det gir dem ikke grunn til å sperre av Gamlebyen akkurat slik det passer dem.

For det første er Gamlebyen et turiststed, det er en levende by hvor de som bor i Kongsten-/Vaterland-området er og handler eller går ut i helgen, slik som til Magenta, Tamburen eller Majoren. Men slik det er nå, kommer man nesten ikke frem uten å måtte gå store omveier, og det syntes ikke jeg er greit. Mange vil nok si at det ikke er store omveien, men da skal man tenke på at ikke alle har helse til å gå de omveiene. Derfor bruker man den korteste veien.

Jeg synes arrangørene av Månefestivalen nå har gått langt over streken når det gjelder avsperring, vet ikke helt om handelstanden i Gamlebyen er enig i dette, jeg vet at mange i Kongsten-området IKKE syntes dette er greit. Kan man få gjort noe med det?

Se bildegallerier fra Månefestivalen:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags