Gå til sidens hovedinnhold

Månefestivalen sperrer av for stort område

Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg forstår at arrangøren er irritert over alle som sitter på vollene og koser seg til musikken, men gir dem ikke grunn til å sperre av Gamlebyen slik det passer dem, skriver Ann-Brit Jensen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vil starte med å si at jeg er stor favoritt av å ha et slikt arrangement i Gamlebyen, men nå synes jeg de har gått for langt når det gjelder avsperring av område. Jeg forstår at arrangør er irritert over alle som sitter på vollene og koser seg til musikken, men det er noe de må finne seg i. Slik er det på de fleste arrangement, men det gir dem ikke grunn til å sperre av Gamlebyen akkurat slik det passer dem.

For det første er Gamlebyen et turiststed, det er en levende by hvor de som bor i Kongsten-/Vaterland-området er og handler eller går ut i helgen, slik som til Magenta, Tamburen eller Majoren. Men slik det er nå, kommer man nesten ikke frem uten å måtte gå store omveier, og det syntes ikke jeg er greit. Mange vil nok si at det ikke er store omveien, men da skal man tenke på at ikke alle har helse til å gå de omveiene. Derfor bruker man den korteste veien.

Jeg synes arrangørene av Månefestivalen nå har gått langt over streken når det gjelder avsperring, vet ikke helt om handelstanden i Gamlebyen er enig i dette, jeg vet at mange i Kongsten-området IKKE syntes dette er greit. Kan man få gjort noe med det?

Se bildegallerier fra Månefestivalen:

Bildeserie

Se bilder fra Månefestivalen Søndag ettermiddag

Bildeserie

Se artistene på Månen dag tre

Bildeserie

Se hvem som er på Månefestivalen Søndag

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.