Månefestival, burkapris og sur mage

– Burde vi ikke alle være interessert i at sikkerheten er så god som mulig? spør Cathrine Schei.

– Burde vi ikke alle være interessert i at sikkerheten er så god som mulig? spør Cathrine Schei. Foto:

Av

Månefestivalen bidrar med masse positivt, men har også forbedringspotesial. Vi vil legge frem våre erfaringer og forslag for festivalledelsen og ansvarlige myndigheter, skriver leder av Gaardeierforeningen i Gamlebyen, Cathrine Schei.

DEL

Leserbrev

Gaardeierforeningen i Gamlebyen mener ikke at Månefestivalen skal flyttes, den har masse positivt å bidra med. Noe også lederen i FB påpeker, og jeg vil tro at i tillegg til hva som anføres der, har handelsnæringen stor glede av festivalen.

Men, den har også et forbedringspotensial på noen punkter. Nestleder Øivind Tvete har stilt flere nødvendige spørsmål i forbindelse med gjennomføringen av sikkerhetstiltakene under festivalen. Jeg var selv ikke til stede under arrangementet, men det var overraskende å lese at herrene Diseth og Nilsen tar mannen i stedet for ballen.

Burde vi ikke alle være interessert i at sikkerheten er så god som mulig? Samt informere ledelsen om ulike svakheter, slik at forholdene kan bli enda bedre til neste år?

Gamlebyens beboere er ikke en homogen masse, de er like sammensatte som ved andre boboelsessteder. Mange har stor glede av festivalen, mens andre ikke setter like stor pris på for eksempel lydnivået fra hiphop scenen inn gjennom soveromsvinduene. 

Ei heller at kirke- og husvegger brukes som urinaler.

Våre erfaringer og forslag vil bli fremlagt for festivalledelsen og ansvarlige myndigheter. Vi ser frem til en god dialog og velvillig innstilling fra begge sider.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags