Hvorfor tar det så lang tid å reparere Lykkebergbassenget?

– Er det slik at jo lengre tid bassenget er stengt, jo mer sparer kommunen? spør Tormod Beck som avslutning på innlegget. (Arkivfoto)

– Er det slik at jo lengre tid bassenget er stengt, jo mer sparer kommunen? spør Tormod Beck som avslutning på innlegget. (Arkivfoto)

Av

Tormod Beck har flere spørsmål om reparasjon og vedlikehold av svømmebassenget i Lykkeberghallen.

DEL

Leserbrev

Vi er en vennegjeng som har leid svømmehallen i Lykkeberg i over 30 år. Der har våre barn og barnebarn fått lære sine første svømmetak. Vi som i dag er mellom 70 og 80 år, har hatt et veldig godt tilbud i det varme vannet. Flere av oss har brukt dette «egenbetalte» tilbudet som en opptrening etter alvorlige sykdommer og ikke minst som et forebyggende tiltak når alderen og sykdommene står i kø. Slik at det offentlige helsevesenet blir spart.

Derfor er det med stor forundring vi ser hvordan kommunen prioriterer dette leiebaserte tilbudet til unge og gamle og innvandrergrupper.

Det ble konstatert lekkasje i duken for over ett år siden, og hallen ble stengt i flere uker. Resultatet ble da å bytte duk. Dette resulterte i flere måneder stengning.

Da vi så fikk beskjed om at hallen var klar for åpning igjen etter ferien i 2017, var det til stor glede blant store og små. Men etter 2.-gangs bruk, merket vi at den nye duken slapp i bunnen på bassenget. Dette bare utviklet seg videre, slik at hallen ble stengt og er fortsatt stengt.

Derfor er mine spørsmål til kommunen:

■ Hvorfor må dere bruke så mye egen tid og ressurser før en beslutter å bytte duk?
■ Ny duk som ikke holder mål, er ikke dette da en reklamasjonssak mot firmaet som har utført jobben?
■ Hvorfor må en da bruke interne folk over lengre tid for å konstatere noe som er en selvfølge, nemlig feil ved leggingen av den nye duken.
■ Firmaet som har hatt dette prosjektet må vel da klare å rette opp feilen innen noe få uker? Ikke bruke ett år.

I min verden er tapte leieinntekter over lengre tid økte kostnader. Men det er mulig kommunen subsidierer dette flotte tilbudet, slikt at jo lengre tid dette anlegget er stengt, jo mer sparer kommunen?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags