Gå til sidens hovedinnhold

Juleønske: Åpne Kløverbadet for trim i varmt vann

Artikkelen er over 3 år gammel

Vanntrimgruppa i LHL fortviler om badet i Lykkeberghallen som har vært åpent 11 fredager i 2017. Nå drømmer de om at Kløverbadet kan gi etterlengtet trening varmtvannsbasseng.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi er en vanntrimgruppe som ønsker oss et varmtvannsbasseng som gir oss mulighet til å trene en gang i uken hele året utenom feriene. Vi har hatt treningstid i Lykkeberg etter at Kløverbadet ble nedlagt. Vi var meget godt fornøyd med Kløverbadet på grunn av dybde i bassenget, god plass, enkelt å komme ut i bassenget for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Stor grad av regularitet, det vil si at vi kunne bruke bassenget på de oppsatte trimdagene.

Det har ikke vært tilfelle med Lykkeberg. Høsten 2016 fungerte det greit nok, men så begynte problemene. Bassenget måtte rehabiliteres på grunn av skader. Da vi skulle starte opp første treningsdag 3. januar 2017, ble vi møtt av plakat på døra om at bassenget var stengt inntil videre på grunn av reparasjoner. Denne reparasjonen varte til 1. september 2017.

Da var vi glade over endelig å komme i gang igjen. Så ble bassenget stengt i skolens høstferie, uke 40, etter fem ganger med vanntrim. Da var det vedlikehold. Vi møtte opp fredag 13. oktober etter høstferien. Nå skulle vi endelig få en sammenhengende periode frem til og med 15. desember med trening ni gnager. 24. november lå det beskjed på mail om at bassenget var stengt inntil videre på grunn av utbedringer som måtte foretas. Vi er redd det vil gå både vinter og vår. I 2017 har vi hatt 11 fredager med vanntrim i Lykkeberg.

Dette blir etter hvert et stort problem for de personene som er avhengig av trening i varmtvannsbasseng. LHL har som slagord: Et bedre liv! Noen av medlemmene våre slenger på ordtaket. Vi trener for livet.

Hvis du er hjerneslagrammet, lammet i en side, stiller jevnlig opp til trening tross i utfordringen det er å kle av, dusje, kle på og komme seg ut i bassenget, er det svært alvorlig ikke å kunne få et godt tilbud om vanntrim.

Vi vet at kommunen har kjøpt Furutun, og vi i LHL Vanntrim, Fredrikstad har et stort jule- og nyttårsønske til dere: Åpne Kløverbadet til bruk for grupper som er avhengige av varmtvannstrening!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.