FB mener: Lykke til (og en oppfordring), Ingar Guttormsen og Line Jeppesen!

Nye koster: Ingar Guttormsen (innfelt) og Line Jeppesen får trolig mye med hverandre å gjøre i sine nye jobbroller.

Nye koster: Ingar Guttormsen (innfelt) og Line Jeppesen får trolig mye med hverandre å gjøre i sine nye jobbroller.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LederDe siste ukene har det blitt gjort to viktige ansettelser for den videre utviklingen og attraktiviteten til Fredrikstad sentrum. Først ble 36 år gamle Line Jeppesen valgt til å ta over stafettpinnen etter Stine Ferguson i rollen som sentrumsleder. Dermed skal hun forvalte og foredle det som kanskje er landets raskest totalforandrede bysentrum i moderne tid.

Og selv om en sentrumsleder verken har besluttende myndighet eller en pengesekk å øse av, vil jobben Line Jeppesen gjør som knutepunkt for arrangører, butikkdrivere, gårdeiere og offentlige myndigheter være uvurderlig. Vi har kjennskap til Line som tidligere medarbeider i avisens markedsavdeling, og har grunn til å tro at dette er en klok og riktig ansettelse.

Nylig ble det kjent at Ingar Guttormsen får jobben som kaptein for Tall Ships Races i Fredrikstad i 2019. 55-åringen har solid erfaring med prosjektstyring og store arrangementer. Og selv om han ikke har ledet noe så omfattende som dette før, fremstår Guttormsen som både strukturert og myndig nok for oppgaven.

Et gigantarrangement som dette har potensiale til å skape positive ringvirkninger for Fredrikstad-samfunnet langt utover de fem dagene i midten av juli 2019 da det går av stabelen. Med den medvinden av godt omdømme byen er i for tiden, vil trolig mange flere legge ferieturen innom oss for å oppleve skutefesten om knapt to år, enn tilfellet var i 2014.

Vi har en oppfordring til hver av de nyansatte. Line Jeppesen; gjør hva du kan for å gjøre det mulig for lokale ildsjeler å lykkes i sentrum i konkurranse med de store kjedene. Ingar Guttormsen; om du skal oppgi publikumstall fra Tall Ships Races 2019 - sørg for en skikkelig tellemåte, slik at vi kan tro på tallene.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags