Norske menn er ikke problemet, Høyre og Frp er

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Likestilling- og inkluderingsansvarlig i AUF i Østfold mener likestillingen er satt i revers med Frp og Høyre i regjering.

DEL

LeserbrevLikestillingen i Norge har de siste fire årene blitt satt i revers med Frp- og Høyre-regjeringen. Arbeiderpartiet vet at likestilling ikke kommer av seg selv, og derfor vil vi satse mer på en politikk som gir bedre likestilling mellom kjønnene.

Arbeiderpartiet vil gi fedre mer tid med sine barn, fordi vi har sett at etter Frp- og Høyre-regjeringen kuttet fedrekvoten fra 14 til 10 uker, er fedre kortere tid hjemme med sine barn. Derfor vil Arbeiderpartiet at far skal ha krav på 14 uker hjemme med sine barn.

Frp og Høyre vil reversere alle gode likestillingsordninger som er kjempet for i flere tiår, og så skylder de på norske menn når likestillingen blir dårligere. Det er en dårlig politikk for menn og kvinner, dette er dårlig politikk som ikke hører hjemme i 2017.

En Frp- og Høyre-regjering som ikke tar likestilling på alvor og tar likestilling i feil retning er ikke en regjering jeg vil ha. Jeg vil stemme for Arbeiderpartiet som skal sikre far mer tid med sine barn, samtidig som mor kommer tilbake i arbeidslivet.

Arbeiderpartiet vil ha et likestilt samfunn hvor alle har de samme mulighetene. Vi fortjener en bedre fremtid sammen - stem Arbeiderpartiet!

Henriette Olivia Skauen

Likestilling- og inkluderingsansvarlig i AUF i Østfold

Fredrikstad

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags