Kvinnefotball trenger hjelp fra media

Landskamp for kvinner på Fredrikstad stadion i 2008, en sjelden begivenhet for alle som er interessert i kvinnefotball. Isabell Herlovsen sentral på det norske laget som tapte 0-4 for USA.

Landskamp for kvinner på Fredrikstad stadion i 2008, en sjelden begivenhet for alle som er interessert i kvinnefotball. Isabell Herlovsen sentral på det norske laget som tapte 0-4 for USA. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Flere jenter fra Fredrikstad, Halden, indre Østfold, Moss spiller på Sarpsborg 08, og laget de spiller på bør få omtale i sine lokale aviser! ber Tormod Beck.

DEL

Leserbrev 

Nå er EM i kvinnefotball over, med en stor nedtur for det norske kvinnelandslaget! Det sies at det skal satse på kvinnefotball i Norge, men da må en jo ha hjelp av media!

I Østfold er vi dårligt i klassen når det gjelder tilbud til jenter som vil satse på fotball. Talentene må flytte ut av fylket for å studere og spille fotball på et høyre nivå enn det som finnes i Østfold.

Dette mener jeg det bør gjøres noe med, og da bør mediene ta sitt ansvar og skrive om kvinnefotballen i Østfold. Ikke bruke alle sportssidene på FFK og guttas fotball! Derfor mener jeg at Sarpsborg 08-kvinnene ikke skal ha spalteplass bare i Sarpsborg Arbeiderblad.

Sarpsborg 08, er jo det laget hvor de som vil satse på fotball og vil bli i Østfold går til. Derfor er det flere jenter fra Fredrikstad, Halden, indre Østfold, Moss der, og laget de spiller på bør få omtale i sine lokale aviser! I det minste en tabelloversikt!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags