Avfallsdeponi for Kronos Titan: Nei til Brevik betyr ikke et nei til å finne løsninger

Kronos Titan på Øra fylte 100 år tidligere i år. Bedriftens fremtid ble straks usikker da nyheten kom om at bedriften trolig mister sitt fremtidige avfalldeponi dersom Jonas Gahr Støre blir statsminister.

Kronos Titan på Øra fylte 100 år tidligere i år. Bedriftens fremtid ble straks usikker da nyheten kom om at bedriften trolig mister sitt fremtidige avfalldeponi dersom Jonas Gahr Støre blir statsminister. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

De tre mest sentrale Ap-politikerne i Fredrikstad forsikrer at Jonas Gahr Støres utspill om å si nei til avfallsdeponi i Brevik ikke skal få negative konsekvenser for Kronos Titan.

DEL

Meninger

Arbeiderpartiet har sagt at vi ikke vil påtvinge innbyggerne i Brevik et avfallsdeponi mot deres vilje. Et eventuelt manglende deponi vil kunne ha betydning for flere industribedrifter blant annet Kronos Titan her i Fredrikstad. Vi understreker at et nei til Brevik ikke betyr et nei til å finne løsninger for industrien. Arbeiderpartiet er et industriparti og vil ikke sette viktige arbeidsplasser i spill.

Vår strategi er å sette oss ned sammen med de miljøene som ligger i front på forskning og næringen selv og lage en helhetlig plan for farlig avfall med fokus på avfallsminimering og deponiløsninger. Vi er klar over at det haster for Kronos og understreker at vi vil stille opp for bedriften og andre for å finne løsninger som gjør at arbeidsplasser ikke kommer i spill.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags