Etter landsmøtet i KrF: Jeg er også skuffet, men har tenkt å bli

– Nå var KrF i en situasjon der man måtte velge. Mange har trykket på lenge for å få en avklaring, skriver lederen av lokallaget i Råde.

– Nå var KrF i en situasjon der man måtte velge. Mange har trykket på lenge for å få en avklaring, skriver lederen av lokallaget i Råde.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Noen har kommet med uttalelser og karakteristikker de burde ha droppet, mener Kari Koppang Fuglevik, og sier det var et godt trekk fra nestleder Olaug Bollestad å be om tilgivelse fra landsmøtets talerstol.

DEL

Leserbrev

Landsmøtet i KrF har talt. Alle visste at uansett resultat, ville de som fikk flertallet mot seg bli skuffet. Mange hadde håpet på en ny kurs. Mange har støttet Hareide i hans ønske om endret retning; sørge for at mange av de verdiene KrF deler med Sp/Ap skulle få sterkere tyngde enn mye av det dagens regjering anser som sentrale saker.

Noen er så skuffet at de vurderer å avslutte sitt medlemskap i KrF. Jeg er også skuffet, men har tenkt å bli. Skal KrF ha mulighet til å utvikle seg i den retningen Hareide peker, må vi som tror på han og støtter hans linje bli i partiet. Melder man seg ut har man ikke mulighet til å få innflytelse, men bare stå utenfor å kritisere. Dessuten – «KrF rød» eller «KrF blå» – det er mange verdier vi står sammen om.

KrF ofret Hareide for Solberg

Partiet KrF representerer mangfold. Det er en viktig verdi, men noen ganger må man velge. Nå var KrF i en situasjon der man måtte velge. At denne prosessen kom nå og så fort, var kanskje ikke det beste tidspunktet, men mange har trykket på lenge for å få en avklaring.

Noen har kommet med uttalelser og karakteristikker de burde ha droppet. Nestleder Olaug Bollestad ba om tilgivelse fra talerstolen på Gardermoen, det tror jeg er et godt tegn, be om tilgivelse der det er nødvendig. Så må vi vise raushet og respekt for ulikheter, jobbe for konstruktiv og målrettet KrF politikk. Vi skal videre sammen!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags