De Kristne fikk Line ut av Tinget, det er de nok fornøyd med

Det ble en spennende – og til slutt skuffende – valgvake for Line Henriette Holten Hjemdal som røk ut etter 12 år på Stortinget. Guttorm Ihlebæk peker på ansvarlige utenfor hennes eget parti.

Det ble en spennende – og til slutt skuffende – valgvake for Line Henriette Holten Hjemdal som røk ut etter 12 år på Stortinget. Guttorm Ihlebæk peker på ansvarlige utenfor hennes eget parti. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Line Henriette Holten Hjemdal. KrF, hadde beholdt stortingsplassen hvis hun hadde fått 130 av de 514 stemmene som ble avgitt for partiet «De Kristne». Guttorm Ihlebæk tror De Kristne er fornøyd med dette.

DEL

Leserbrev 

Ifølge Vårt Land manglet Line Henriette Holten Hjemdal 130 stemmer for å beholde plassen på Stortinget. En plass hun lenge har skjøttet på beste måte. Samtidig får vi opplyst at partiet «De kristne» fikk 514 stemmer.

Dermed har sistnevnte parti sørget for at ingen fra såkalte kristelige partier fra Østfold kommer inn. Derimot har de et visst ansvar for at den unge SV-representanten Freddy Andre Øvstegård tok utjevningsmandatet, og får plass. Man kan jo håpe på at Øvstegård kan være kristensosialist, som Otto Hauglin i sin tid, men det vet man ikke.

Men for De kristne er dette sikkert ikke så nøye. De er nok fornøyd med å ha fått en erfaren og respektert KrF-er ut av Stortinget.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags