Gå til sidens hovedinnhold

Er Line Henriette Holten enig i alt i alle andre partier enn Frp?

Øivind Thorbjørnsen

Pensjonist som liker å følge med i politikk

Fredrikstad

Følg på: Facebook

Artikkelen er over 4 år gammel

Pensjonist Øivind Thorbjørnsen har spørsmål om Sylvi Listhaug og Kjell Magne Bondevik til Line Henriette Holten Hjemdal.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leste Valg/17 om Line Henriette Holten fredag. En flott dame med stil og energi. Det som også festet seg hos meg, var hennes totale avvisning av å sitte i regjering med Frp. Begrunnelsen var stor avstand når det gjelder bistand, ruspolitikk og ønsket om hjelp til å avslutte sitt liv.

Bistand er noe KrF vil ha for bistandens skyld. Det er liten kontroll på hvor millionene havner. Når det gjelder rus, får de som vil ruse seg tak i det de ønsker uansett ruspolitikk. Når det gjelder avsluttningen på livet, så ønsker vel alle en god og smertefri avsluttning på livet, så det er vi enig i. Når det er sagt så forstår jeg at noen ønsker hjelp til å forlate dette livet, når det ikke lenger er håp eller lys i tunnelen.

Det jeg ønsker et svar på fra Line er dette: Er du enig med Høyre og Venstre i alt de foretar seg? Jeg hørte syvende far Kjell Magne på nyhetene i dag i forbindelse med hans fødselsdag. Han var veldig klar på hva han mente om Sylvi Listhaug. Spørsmål nummer to blir da: Er det Kjell Magne som fortsatt styrer KrF-skuta?  Hadde vært hyggelig med svar. 

Kommentarer til denne saken