En stemme på Line og KrF, er også en stemme på Erna

Førstekandidat Line Henriette Holten Hjemdal skriver at KrF har en helhetlig politikk for oss som enkeltmennesker, og som en del av storsamfunnet, i alle livets faser.

Førstekandidat Line Henriette Holten Hjemdal skriver at KrF har en helhetlig politikk for oss som enkeltmennesker, og som en del av storsamfunnet, i alle livets faser. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Line Henriette Holten Hjemdal slår fast: – KrF vil ha Erna Solberg som statsminister, og den vil vi selvfølgelig være en del av sammen med partiet Venstre. KrF vil ikke bidra til å sette inn Jonas Gahr Støre som statsminister.

DEL

Leserbrev 

Høstens valgkamp har i mange medier dreid seg om regjeringsspørsmål og samarbeidskonstellasjoner etter valget. Langt på vei har dette også ført til at det politiske budskapet har druknet.

KrF har en helhetlig politikk som svært mange ser interesse for. Lærernorm i grunnskolen og en mer praktisk skole med blant annet 2. fremmedspråk som valgfag i stedet for et obligatorisk fag. Styrking av skolehelsetjenesten, det psykiske helsearbeidet blant barn og unge og de distriktpsykiatriske sentra. En mer relevant og praktisk yrkesfagutdanning og økt lærlingtilskudd til bedriftene. Valgfrihet til familiene ved å kunne kombinere kontantstøtte og barnehage, samt øke barnetrygden. En enklere hverdag for de små- og mellomstore bedriftene gjennom å fjerne formueskatt på arbeidende kapital. Kampen mot sorteringssamfunnet og et tydelig nei til tvillingabort. Kampen mot menneskehandel og en mer rettferdig verden. Kampen for at identitet, kristne verdier og kulturarv er vesentlig for å selv kunne møte nye kulturer og mennesker med respekt og toleranse. En individuell tilpasset eldreomsorg med mulighet for ektefeller å kunne bo sammen; også på institusjoner.

KrF har en helhetlig politikk for oss som enkeltmennesker, og som en del av storsamfunnet, i alle livets faser.

Regjeringsspørsmålet er klart. KrF vil ha Erna Solberg som statsminister, og den vil vi selvfølgelig være en del av sammen med partiet Venstre. KrF vil ikke bidra til å sette inn Jonas Gahr Støre som statsminister.

Jeg ønsker deg et godt valg og håper på din stemme. En stemme på Line og KrF, er også en stemme på Erna!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags