Gå til sidens hovedinnhold

En stor takk, det blir ingen monstermaster

Steinar Myhre Knutsen

Beboer på Femdal

Kråkerøy

Følg på: Facebook

Artikkelen er over 3 år gammel

– Idag er en bedre fremtid for Kråkerøy sikret, skriver Steinar Myhre Knutsen, og takker alle som har bidratt til flertallet for jordkabel i bystyret.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Historisk snuoperasjon, det blir ingen monstermaster på Kråkerøy! Fredrikstad kommune lyttet til befolkningen og legger strømkabelen gjennom hele Kråkerøy i jordkabel.

Det nytter å engasjere seg i lokalsamfunnet. Kråkerøy lokalsamfunnsutvalg fortjener en stor takk for å ha gått foran i denne kampen. Alle enkeltpersoner som har skrevet innlegg i media, påvirket i sosiale kanaler, snakket fornuft til politikerne.

Takk til alle lokalpolitikerne som trodde på saken. Takk til Senterpartiet som etter folkemøtet og demonstrasjonen på Femdal i går endret sin stemme – det avgjorde det hele (faktisk sa Hans Ek fra Sp under folkemøtet at han ville stemme mot jordkabel. Men han snudde i tide til kveldens bystyremøte).

Idag er en bedre fremtid for Kråkerøy sikret. Våre barn skal slippe å vokse opp i frykt for unødig stråling og forrevet natur. Derfor er jeg raus og sender en takk til Arbeiderpartiet og ordfører Nygård også, selv om de stemte imot. Hadde ikke de vært med å få til totrinnsfinansieringen med Hafslund og bestemt jordkabel frem til Femdal i første omgang, hadde nok fornuftsseieren sittet enda lenger inne og voteringen i dag hadde trolig gått motsatt vei.

En glad dag for Kråkerøy, for lokalsamfunnet, for lokaldemokratiet, for naturen, for barna våre og for fremtiden!

#kråkerøy #kråkerøylokalsamfunnsutvalg #sp #Nygård #hansek #femdal #lunde #tangen #jordkabel

#takk!

Kommentarer til denne saken