Gå til sidens hovedinnhold

Wiggo Sørlien: Løgn å hevde at Borge har kjøpt seg til ordførerstillingen

Artikkelen er over 4 år gammel

Wiggo Sørlien, Hvaler Frp, svarer på Mona Vaugers innlegg der hun hevdet at Eivind Borge har kjøpt sin posisjon som ordfører for innbyggernes penger.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I leserbrevet serverer Mona Vauger uriktige påstanderknyttet til ordfører Eivind Borge om «å kjøpe seg til ordførerstillingen» i forhandlinger med Høyre i fjor høst. Selv deltok jeg i alle forhandlingsmøtene hvor det fremkom ønske om frikjøp av Kim-Erik Ballovarre (H) i stillingen som varaordfører og utvalgsleder. Det er direkte løgn å hevde at det var et krav fra Eivind Borge om «å kjøpe seg til ordførerstillingen».

Jeg blir lei meg på ordførerens vegne og kjenner meg ikke igjen, når Mona Vauger i leserbrevet «hoster opp» en rekke påstander som ikke har rot i virkeligheten. Det er drøyt å påstå at ordførerens politikk er en større trussel mot det gode liv på Hvaler enn at administrasjonen kan bli i Fredrikstad.

Bedre blir det ikke når Mona Vauger i leserbrevet skaper et samrøre mellom blant annet sjåførstillingen på Dypedalsåsen, ivareta behovet for eldreomsorg, bygge ned vår skjærgård, økning av eiendomsskatten og Hvaler Frps manglende bekymring for det fremtidige Hvaler.

Det vil være klokt av Hvaler Ap med Mona Vauger i spissen å forholde seg til virkelighetens verden, velgernes mandat, valgprogram og hva befolkningen ønsker, basert på innbyggerundersøkelsen som viser et klart flertall mot sammenslåing.

Les også

Kommunereformen – har Hvaler noe valg?

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.