– Skrytelisten til Svein Roald Hansen er feil og bør ikke få stå uimotsagt!

Slår tilbake: Tidligere stortingspolitiker Jørn L. Stang slår tilbake mot Aps skryteliste over Svein Roald Hansens (bildet) Østfold-innsats.

Slår tilbake: Tidligere stortingspolitiker Jørn L. Stang slår tilbake mot Aps skryteliste over Svein Roald Hansens (bildet) Østfold-innsats.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Tidligere stortingspolitiker Jørn L. Stang mener Siri Martinsen er historieløs og serverer feil når hun kommer med «skrytelisten» til Svein Roald Hansen.

DEL

Kronikk

Siri Martinsen er historieløs – det var ikke Svein Roald Hansen som sørget for fengsel i Halden. Det var undertegnedes, Jørn L. Stang (Frp), initiativ med tilslutning fra Ane Sofie Tømmerås (Ap) som sørget før fengsel til Østfold i 1998. De andre partiene i justiskomiteen i perioden 1997–2001 sluttet seg til, og det ble så en enstemmig justiskomité som fikk ballen i gang, den gang. Skrytelista bør ikke stå uimotsagt, når den ikke er korrekt.

Les også: FBs Jon Jacobsen spør; trenger Østfold egentlig Svein Roald Hansen

Les også: Aps Siri Martinsen; Svein Roald Hansen engasjerer seg i Østfold-saker

Jørn L. Stang

  • Stortingsrepresentant for Østfold Fremskrittsparti i perioden 1997-2001.
  • Medlem i Stortingets justiskomité i samme periode.
  • Leder FrPs gruppe i Østfold fylkesting 1992-1997.
  • Meldte seg ut av Fremskrittspartiet og ble uavhengig representant i 2001.

stang.jpg  

Når det gjelder Rygge flyplass var heller ikke Arbeiderpartiets Østfoldbenk eller Aps stortingsgruppe noen forkjempere. Unntaket var noe velvilje fra Arbeiderpartiets fylkestingsgruppe. Det rare er også at Fremskrittspartiet var i fremste rekke for Rygge sivile flyplass og er nå bidragsyter med å legge det ned.

Det er helt uvirkelig!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags