Overraskende angrep fra det tidligere veipartiet Frp

Ole André Myhrvold, ordfører Trøgstad, stortingskandidat Østfold Sp

Ole André Myhrvold, ordfører Trøgstad, stortingskandidat Østfold Sp Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Ole André Myhrvold (Sp) avviser Ulf Leirsteins frykt for at Østfold Sp ikke vil satse på Intercity med å kalle Frp et «tidligere veiparti» og etterlyse større innsats for veier og veivedlikehold.

DEL

Leserbrev 

Stortingsrepresentant Ulf Leirstein fra Frp bruker spalteplass på Sp om dagen, og det er jo hyggelig.

Det gir oss i Senterpartiet anledning til å minne om at det faktisk var Senterpartiet som satt med samferdselsminister da Intercity i Østfold ble lagt inn i de nasjonale planene. At Frp nå prøver å skumme fløten og skape et inntrykk av at det er de som er redningen, og vi som er problemet, er så påtatt at jeg tror neppe Ulf Leirstein tror på det selv.

Det er riktig at Liv Signe Navarsete, som stortingsrepresentant for Sogn og Fjordane, ønsker mer satsing i eget fylke, men det skulle da bare mangle. På samme måte som jeg vil kjempe med nebb og klør for Østfold om jeg skulle få tilliten fra velgerne.

Det vesentligste poenget til Navarsetes utspill var at hun ønsket mer satsing på vei i sitt eget fylke, Sogn og Fjordane. Det overrasker meg litt at Leirstein og Frp, som et tidligere veiparti, angriper det standpunktet. Som en som selv bor i Indre Østfold opplever jeg daglig utfordringer knyttet til vei og veivedlikeholdet.

Jeg tror det er mange med meg i Østfold som irriterer seg over dette. Senterpartiet ønsker derfor enda mer fokus på vei, det er nemlig slik at mange her i fylket er avhengig av bilen. På samme måte som mange i de ytre delene av fylket vil ha stor nytte av Senterpartiets kamp for InterCity.

I stedet for at Frp og Leirstein nå skal bruke valgkampen til å sverte andre partier, burde de stå sammen med Senterpartiet i kampen om å styrke veibevilgningene, i tillegg til å støtte opp om opprustningen av både Østre og Vestre linje.

Jeg for min del skal fortsette denne kampen og holde fokuset på den politikken jeg mener er så viktig for Østfold og landet for øvrig. fylke.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags