Legg bort skylappene om islam, ordfører

Hege Storhaug holdt foredrag på Litteraturhuset 5. november. Jan Sandvik ber ordføreren  lese Storhaugs bok og så uttale seg om den.

Hege Storhaug holdt foredrag på Litteraturhuset 5. november. Jan Sandvik ber ordføreren lese Storhaugs bok og så uttale seg om den. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Jan Sandvik mener det er skylapper som gjør at ordfører Jon-Ivar Nygård ikke vil lese den islamkritiske boken til Hege Storhaug.

DEL

Leserbrev 

Store norske leksikons definisjon av skylapper: Skylapper, lærlapper som festes på hodelaget ved en hests øyne for å hindre den i å se til siden og bli skremt.

Fredrikstads ordfører, Jon var Nygård, har til pressen uttalt at han, uten at han har lest boken, anser Hege Storhaugs bok «Islam, den 11. landeplage» for å være propaganda!

Jeg spør meg selv: er fredrikstadsamfunnet, og for så vidt, det norske samfunnet, tjent med politikere og samfunnsledere som går med «skylapper» i forhold til det som skjer i deler av Europa i dag. Under forutsetning av at Hege Storhaug ikke farer med løgn har hun satt fingeren på et meget stort og voksende problem for demokratiene i vår del av verden.

NB, Storhaug viser til utallige dokumenterte fremstillinger av det hun som journalist har oppdaget og forfekter. Og den som ikke vil se og erkjenne Storhaugs dokumenterende fremstilling av islams undergravende kultur i vårt samfunn, går med skylapper og bør bli fritatt for å lede samfunn og nasjoner.

Jeg stiller meg på linje med Espen Olavsen fra Gamle Fredrikstad, som i FB for torsdag 31. mars uttaler følgende, sitat; «Min påstand er at personer som ikke vil vite, og ikke er mottagelig for informasjon og kunnskap, heller ikke er villige til å ta ansvar. Ordfører Nygård fremstår også for meg som arrogant og forutinntatt, noe vi velgere ikke skal akseptere».

Jeg vil, som Ap-velger og forså vidt en av dem som, riktignok i liten grad, har bidratt til at Nygårds har den posisjonen han har, oppfordre Nygård til å legge bort skylappene, lese Storhaugs bok og så komme på banen og uttale seg om boken og eventuelt Storhaugs fremstilling av problemet.

Jeg vil gå så langt som å si at dersom ikke Nygård tilegner seg den kunnskap om islamistisk tilsidesettelse av demokratiske verdier som Hege Storhaug viser til at foregår i deler av Europa, også i vårt naboland Sverige, da er han, beklageligvis, ikke rett mann til å ha det samfunnsansvaret han har i dag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags