En streng innvandringspolitikk er nødvendig for Østfold

Erlend Wiborg påpeker at andelen innvandrere som kommer i arbeid er lavere i Øsfold enn andre deler av landet.

Erlend Wiborg påpeker at andelen innvandrere som kommer i arbeid er lavere i Øsfold enn andre deler av landet. Foto:

Av

– En stemme til Fremskrittspartiet er en stemme til å la Sylvi Listhaug fortsette som innvandringsminister, skriver Erlend Wiborg, Frp, i dette tilsvaret til May Hansen, SV.

DEL

Meninger

May Hansen fra SV kritiserer i Fredriksstad Blad 8. august mitt forslag om innvandringsstopp i Østfold de neste ti årene og kaller utspillet for sjokkerende. Hvis det er noe som er sjokkerende, så er det SV sin hyllest av Sveriges ukontrollerte og uansvarlige innvandringspolitikk, som kan føre til svenske tilstander også i Norge.

Jeg er uenig med SV når de kaller Sverige for Europas lys i innvandringspolitikken. Fremskrittspartiet er helt tydelige på at vi ikke kan føre en politikk som gir svenske tilstander med kaos, uro og økt kriminalitet. Det er urovekkende at Arbeiderpartiet kanskje må samarbeide med SV etter valget, noe som kan bety Audun Lysbakken som innvandringsminister og katastrofale følger for innvandringen til Norge. Forslaget om innvandringsstopp til Østfold viser nok en gang at Fremskrittspartiet er partiet som tør der andre tier.

De store bykommunene Moss, Sarpsborg og Fredrikstad har i lang tid tatt imot mange innvandrere, og vi må nå redusere innvandringen og satse sterkere på integrering. Tall fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet viser at de tre byene har et snitt på rundt 39 prosent av deltagerne som avsluttet introduksjonsprogram i 2014 var i arbeid eller utdanning året etter. Snittet for resten av landet er på 58 prosent. Det er altfor dårlig, og viser betydeligheten av en streng innvandringspolitikk som sørger for en bedre integrering av dem som allerede er her.

Disse innstramningene har sørget for at Norge har den strengeste innvandringspolitikken noensinne.

Fremskrittspartiet i regjering har i tillegg gjort en rekke andre innstramminger i innvandringspolitikken. Vi har blant annet satt rekord i uttransportering av personer som oppholder seg ulovlig i Norge, skjerpet ID-kontroll for å finne ut av hvem som befinner seg i Norge og stilt strengere krav for å få familiegjenforening. I tillegg har vi fremmet forslag om å oppheve de fleste særfordeler for flyktninger, noe de rødgrønne partiene stemte imot. Disse innstramningene har sørget for at Norge har den strengeste innvandringspolitikken noensinne, med skjerpede krav for å få opphold i Norge.  

En stemme til Fremskrittspartiet er en stemme til å la Sylvi Listhaug fortsette som innvandringsminister. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags